35+6da dogum yaptim. 6 gun küvözde kaldi. Boyu agirligi gayet yerinde dogdu cok sukur. Eve geldik bugun 11 günlük. Meme emmiyor kesinlikle ne yaptiysak hastanede de emmedi. Sağıp biberonla veriyorum mama ile de destekliyoruz. Bebeğimde surekli bir uyku hali var. Gece acikinca kendisi uyanip bagirip beni de uyandiriyor bu cok iyi benim icin ancak gunduz biraksam 10 saat uyuyacakmis gibi yaprak gibi derin derin uyuyor. Sormak istedigim husus şu, beslenirken daha biberonu agzina dayayip iki yudum ictikten sonra güm diye uykuya daliyor ve hemsirelerin tum dediklerini yapmama ragmen uyandiramiyorum. Bu da beslenmesinde eksiklik yaratiyor
Acikip uyaniyor beslerken bir anda daliyor. Doktorla gorustuk sarilik mi var neden diye sarilik yok gayet normal dedi ama beslemekte zorlaniyorum bu uyku halinden dolayi. Gunun 20 saatinden fazla uyuyor. Suanda da beslerken 10 ml süt icti icmedi hemen uyudu uyandiramiyorum her seyi denememe ragmen derin derin uyuyor. Yasyaan var mi bu durumu ne yapabilirim? Uyandirma tekniklerini biliyorum hepsini ama ise yaramiyor