Doğuma Hazırlık bebegımın odası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mamagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
69
1
26
İstanbul
$WP_20130526_010.webp sizce nasıl arkadaslar bıraz kız odası gibi oldu ama ben 38. haftamdayım hala cınsıyetını bılmıyorum :))

çoook güzel olmuş çok beğendim :) cinsiyetini öğrendiğinde ufak eklemeler ile kız ya da erkek odasına çevirirsin canım :)

Bence mavilerle vs süslemeye gerek yok.Bir kere beyaz rengi pembe veya mavi gibi ( kız-erkek rengi) baskın renk değil ki !
Benim evim beyaz.Halılarım vs..İkinci oğlum nasipse 1 ay içersinde gelecek diye onların odasınıda beyaz lakeden ranza takımı yaptırıyorum.Herkes mavi ,yeşil yok denizci vs modeller seçenekleri sunsada bir şeyin altını çizmeye gerek yok.Yarın bir gün önemli olan kıyafetlerinin modelleri ve renkleri açısından karakterine etki etmemesi.Soft renk olduğu için aksine daha dinlendirici olacaktır.Benim gönlümden direkt erkek olacakmış gibi geldi.
Hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.Güle güle kullanın.

Ben de çok beğendim.
Çok şık bir oda, dediğiniz gibi şu çizgi ve aydınlatma ile kız odasını anımsattı bana.
Ama küçük eklemelerle vurgular yapabilirsiniz kolaylıkla.
Ne heyecan vericidir cinsiyeti öğrenmemek, tebrik ederim sabrınızdan dolayı Sizi.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

evet biz ögrenmek ıstemedık özellikle öyle bı heyecan yasamak ıstedık. şuan bır allah bırde doktorum bılıyor :)

sabrınıza hayran kaldım ben düşünemiyorum kendimi o halde 3 aylıkken gösterdi oğluş kendini ben çok sabırsızlanmıstım kıyafet seçimi falan bunları nasıl yaptınız ben cinsiyetini bilmiyoken biraz bakınayım demiştim ama belli olmadan karar veremiyo cok secenek kalmıyo yani :)

Bence mavilerle vs süslemeye gerek yok.Bir kere beyaz rengi pembe veya mavi gibi ( kız-erkek rengi) baskın renk değil ki !
Benim evim beyaz.Halılarım vs..İkinci oğlum nasipse 1 ay içersinde gelecek diye onların odasınıda beyaz lakeden ranza takımı yaptırıyorum.Herkes mavi ,yeşil yok denizci vs modeller seçenekleri sunsada bir şeyin altını çizmeye gerek yok.Yarın bir gün önemli olan kıyafetlerinin modelleri ve renkleri açısından karakterine etki etmemesi.Soft renk olduğu için aksine daha dinlendirici olacaktır.Benim gönlümden direkt erkek olacakmış gibi geldi.
Hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.Güle güle kullanın.

aynen illa pembe mavi şartı yok benım kafamda da sadece kulplar taşlı felan o açıdan kız odasına benzettım biraz ama içime sindi çok memnunum. bende her daim beyazdan yanayım. çok teşekkür ederim hayırlı dogumlar inşallah sizede

Ben de çok beğendim.
Çok şık bir oda, dediğiniz gibi şu çizgi ve aydınlatma ile kız odasını anımsattı bana.
Ama küçük eklemelerle vurgular yapabilirsiniz kolaylıkla.
Ne heyecan vericidir cinsiyeti öğrenmemek, tebrik ederim sabrınızdan dolayı Sizi.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

çok teşekkür ederim :) evet cinsiyetını ögrenmemek çok heyecanlı. eşim dogumhanenın kapısında ögrenmek ıstıyorum dıye tutturunca bende peki dedim ve 9 aylık bır sabırla son haftalarımıza ulaştık hayırlısı dıyoruz artık. tekrar teşekkür ederim :)

sabrınıza hayran kaldım ben düşünemiyorum kendimi o halde 3 aylıkken gösterdi oğluş kendini ben çok sabırsızlanmıstım kıyafet seçimi falan bunları nasıl yaptınız ben cinsiyetini bilmiyoken biraz bakınayım demiştim ama belli olmadan karar veremiyo cok secenek kalmıyo yani :)

aslında cok tez canlı hemen hersey olsun bıtsın tipinde bı ınsanım bende sasırdım sabrıma gercekten :) herkes çok merak edıyor. ilk zamanlar arayıp yalvarıyolardı gıdelım ogrenelım diye ama kanmadım :D artık son ayda kımse aramaz oldu artık nede olsa ögrenmezler dıye düşündüler herhalde :)) kıyafet secimide tabıkı zor oluyor ortak kıyafetler var ama çok secenek yok. zorlanmadım gercı bulabıldım kıyafet ama az aldım 1 ay idare edıcek sekılde . cogunlugu beyaz.sonra bebegımle ınsallah alışverıs yaparım.

oda çok güzel olmuş kız erkek farketmez de sadece taşlı kulplar erkek odası için .. bilemedim ama Allah güle güle kullanmayı nasipetsin.
valla doktor söylemese de pipi yada kuku ultrasonda görmüşsündür yahuu görmemen imkansız neyin oldu çok merak ettim

:49::49:canım benim inşallah sağlıklı doğum yaparsın bebeğinide sağlıkla yatırmayı nasip etsin inşallah çocuk eşyaları güzel olmaz olurmu hiç masallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

oda çok güzel olmuş kız erkek farketmez de sadece taşlı kulplar erkek odası için .. bilemedim ama Allah güle güle kullanmayı nasipetsin.
valla doktor söylemese de pipi yada kuku ultrasonda görmüşsündür yahuu görmemen imkansız neyin oldu çok merak ettim

yok valla hıc görmedım zaten görme ihtimalı oldugu zaman doktor hemen panıkleyıp cıhazı kaydırıyordu. detaylı ultrasonda bıle görmedım bu arada kızım oldu :)

Back
X