Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoook güzel olmuş çok beğendim :) cinsiyetini öğrendiğinde ufak eklemeler ile kız ya da erkek odasına çevirirsin canım :)
çok güzel olmuş ...
maşallah çok güzel bir oda:)
38. haftada nasıl cinsiyeti bilmiyorsunuz? Siz mi öğrenmek istemediniz acaba merak ettim![]()
evet biz ögrenmek ıstemedık özellikle öyle bı heyecan yasamak ıstedık. şuan bır allah bırde doktorum bılıyor :)
Bence mavilerle vs süslemeye gerek yok.Bir kere beyaz rengi pembe veya mavi gibi ( kız-erkek rengi) baskın renk değil ki !
Benim evim beyaz.Halılarım vs..İkinci oğlum nasipse 1 ay içersinde gelecek diye onların odasınıda beyaz lakeden ranza takımı yaptırıyorum.Herkes mavi ,yeşil yok denizci vs modeller seçenekleri sunsada bir şeyin altını çizmeye gerek yok.Yarın bir gün önemli olan kıyafetlerinin modelleri ve renkleri açısından karakterine etki etmemesi.Soft renk olduğu için aksine daha dinlendirici olacaktır.Benim gönlümden direkt erkek olacakmış gibi geldi.
Hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.Güle güle kullanın.
Ben de çok beğendim.
Çok şık bir oda, dediğiniz gibi şu çizgi ve aydınlatma ile kız odasını anımsattı bana.
Ama küçük eklemelerle vurgular yapabilirsiniz kolaylıkla.
Ne heyecan vericidir cinsiyeti öğrenmemek, tebrik ederim sabrınızdan dolayı Sizi.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
sabrınıza hayran kaldım ben düşünemiyorum kendimi o halde 3 aylıkken gösterdi oğluş kendini ben çok sabırsızlanmıstım kıyafet seçimi falan bunları nasıl yaptınız ben cinsiyetini bilmiyoken biraz bakınayım demiştim ama belli olmadan karar veremiyo cok secenek kalmıyo yani :)
Eki Görüntüle 721306 sizce nasıl arkadaslar bıraz kız odası gibi oldu ama ben 38. haftamdayım hala cınsıyetını bılmıyorum :))[/QUO
ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLANIN
Eki Görüntüle 721306 sizce nasıl arkadaslar bıraz kız odası gibi oldu ama ben 38. haftamdayım hala cınsıyetını bılmıyorum :))
oda çok güzel olmuş kız erkek farketmez de sadece taşlı kulplar erkek odası için .. bilemedim ama Allah güle güle kullanmayı nasipetsin.
valla doktor söylemese de pipi yada kuku ultrasonda görmüşsündür yahuu görmemen imkansız neyin oldu çok merak ettim