• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sancısı

Snurhc

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2023
115
61
18
Kızlar herkese selam 💖 38+5 haftadayım belimin tek tarafında bu hafta itibariyle çok yoğun ağrım başladı ve gün boyu geçmek bilmiyor özellikle sol tarafımda belim kopacak gibi. Gerçek doğum ağrısı nasıl oluyor lütfen tarif edermisiniz ? İlk hamileliğim bu nedenle doğum sancısını anlamayacağım diye korkuyorum 🥺 o sancı geldiğinde anlaşılmama gibi bir durum olmaz değil mi ?

Bel ve kasıktan giren önce kasık ağrışı sonra regl ağrısı daha sonra şiddeti artan ağrının düzenli dakikalarda gelmesi başlarda hissetmeyebilirsin yada doğum sonuna yakın hissedebilirsin kişiden kişiye göre değişir ama bi sorun olduğunu hissedersin suyun gelmeden önce çoğunlukla az hissedilir su geldikten sonra şiddetlenir diye biliyorum umarım doğumu çok kolay atlatırsınız 🌸
Kızlar herkese selam 💖 38+5 haftadayım belimin tek tarafında bu hafta itibariyle çok yoğun ağrım başladı ve gün boyu geçmek bilmiyor özellikle sol tarafımda belim kopacak gibi. Gerçek doğum ağrısı nasıl oluyor lütfen tarif edermisiniz ? İlk hamileliğim bu nedenle doğum sancısını anlamayacağım diye korkuyorum 🥺 o sancı geldiğinde anlaşılmama gibi bir durum olmaz değil mi ?

Öyle doğru diyorsunuz ama işte bu son 1 haftadır berbat ağrı var belimde hiç yaşamayıp biran yaşayınca insan çok tedirgin oluyor birde tecrübesizlik tabi

Bel ve kasıktan giren önce kasık ağrışı sonra regl ağrısı daha sonra şiddeti artan ağrının düzenli dakikalarda gelmesi başlarda hissetmeyebilirsin yada doğum sonuna yakın hissedebilirsin kişiden kişiye göre değişir ama bi sorun olduğunu hissedersin suyun gelmeden önce çoğunlukla az hissedilir su geldikten sonra şiddetlenir diye biliyorum umarım doğumu çok kolay atlatırsınız 🌸
Ay güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim amin inşallah ❤️Bugün haberlerde takside doğum yapan bir kadının haberini gördüm malum son haftamız artık bende çok etkilendim birde bu belimin resmen ortadan ayrılması ilk kez yaşıyorum korku oluştu bende :(

Korkmaaa her doğum.bekleyen anneye anlattığım hikayeyi sana da anlatayım 😂
34sanciyla acilmayla başladım beklemeye, geldik40+6ya, kontrolden geldim daha gelen giden yok, doktor iki gün sonra gel bakalım dedi, dönüp geldim eve dinleniyorum akşam saat 6birden suyum geldi, dedim altıma kaçırdim heralde, dus aldım giyindim hastaneye gittik saat oldu sekiz, ekstra ağrım sızım.yok hafif rutin ağrılar var sadece, yürüdüm gezindim yattım uyudum kalktım bu arada hep suyum sızmaya devam etti, nstye bağladılar ebe dedi ben seni kontrol ederim arada sen dinlen, ben dedim siz gelene kadar dogurursam anlamazsam ne yapicam, kadın güldü anlarsın anlarsınn dedi kafasını sallayarak bana 😂 saat 5e doğru ağrım arttı sancı başladı sıklaştı derken saat oldu 6.bucuk doğurdum... Ebe diyor anladın mıii 😂😂

Yani diyeceğim o kii o vakit gelince öncesindeki tüm telasinin sacmaliginı anlıyorsun, vaktinin geldiğini, ağrılardaki değişimi anliyorsun😊
Sağlıcakla kavuşman, kolaylikla bu süreci de atlatman dileğiyle ❣️

Merhaba doğurdunuz muu

Back
X