Kızlar herkese selam  38+5 haftadayım belimin tek tarafında bu hafta itibariyle çok yoğun ağrım başladı ve gün boyu geçmek bilmiyor özellikle sol tarafımda belim kopacak gibi. Gerçek doğum ağrısı nasıl oluyor lütfen tarif edermisiniz ? İlk hamileliğim bu nedenle doğum sancısını anlamayacağım diye korkuyorum
 38+5 haftadayım belimin tek tarafında bu hafta itibariyle çok yoğun ağrım başladı ve gün boyu geçmek bilmiyor özellikle sol tarafımda belim kopacak gibi. Gerçek doğum ağrısı nasıl oluyor lütfen tarif edermisiniz ? İlk hamileliğim bu nedenle doğum sancısını anlamayacağım diye korkuyorum  o sancı geldiğinde anlaşılmama gibi bir durum olmaz değil mi ?
 o sancı geldiğinde anlaşılmama gibi bir durum olmaz değil mi ?

38+5 haftadayım belimin tek tarafında bu hafta itibariyle çok yoğun ağrım başladı ve gün boyu geçmek bilmiyor özellikle sol tarafımda belim kopacak gibi. Gerçek doğum ağrısı nasıl oluyor lütfen tarif edermisiniz ? İlk hamileliğim bu nedenle doğum sancısını anlamayacağım diye korkuyorum
 38+5 haftadayım belimin tek tarafında bu hafta itibariyle çok yoğun ağrım başladı ve gün boyu geçmek bilmiyor özellikle sol tarafımda belim kopacak gibi. Gerçek doğum ağrısı nasıl oluyor lütfen tarif edermisiniz ? İlk hamileliğim bu nedenle doğum sancısını anlamayacağım diye korkuyorum  o sancı geldiğinde anlaşılmama gibi bir durum olmaz değil mi ?
 o sancı geldiğinde anlaşılmama gibi bir durum olmaz değil mi ? 

Bugün haberlerde takside doğum yapan bir kadının haberini gördüm malum son haftamız artık bende çok etkilendim birde bu belimin resmen ortadan ayrılması ilk kez yaşıyorum korku oluştu bende
Bugün haberlerde takside doğum yapan bir kadının haberini gördüm malum son haftamız artık bende çok etkilendim birde bu belimin resmen ortadan ayrılması ilk kez yaşıyorum korku oluştu bende