- 3 Eylül 2007
- 869
- 4
- 641
- Konu Sahibi aslxix_tml
-
benim bebeğim doğduktan bir hafta sonra başlayan ve tam üç aylık olana kadar geçiremediğimiz bi pişik yaşadı popo kıpkırmızıydı ama ilginçtir ona hiç sıkıntı vermedi karnı doyduğu müddetçe huzurlu sakin bir bebekti ama biz neler neler yapmadık ki ne kremler ne karışımlar çeşit çeşit yağlar duyduğumuz herşeye can simidiymiş gibi atlayıp uyguluyorduk hiç biri etki etmedi taki birisi popolini önerene kadar sürdükten çok kısa süre sonra etkisini gösterdi o gün bugün kullanırım benim bebeğimin teni çok hassas yani öyle bekleme ile falan alakası yok yaptığı anda bile yakabiliyor zaman zamanda yaşarım ama popolini sürdüğümüz anda geçer sizde deneyerek bulacaksını burda bir sürü üründen bahsedilmiş evet hepsi pişik önleyici tedavi edici olarak yapılmış veya önerilen şeyler ama dediğim gibi her bebekte birbirinden farklı cilde sahip umarım kısa zamanda bulursun iyi gelecek ürünü
bebeşinle sağlıklı günler diliyorum
Öncelikle merhaba. Arkadaşlar moralim çok bozuk bayram telaşı derken bir anlık kızımın altını batırdığını farketmememiz bir felakete söz konusu oldu kızımın poposu çok feci pişik oldu zaten diş çıkarıyoruz birde pişik olunca tuzu biberi oldu canı çok yanıyo su ile yıkıyorum ıslak mendil sürmüyorum ve mümkün oldukça havalandırmaya çalışıyorum bepanten krem sürüyorum travazol krem sürdüm nivea pişik kremi kullanıyorum fakat çok az bir iyileşme oldu hala kızarık ve canı çok yanıyo o ağlıdakça ben kendimi suçluyorum benneyaptımki ve kahroluyorum ne olur daha etkili bir krem bilen varsa bana yardım etsin doktorumuzu aradım oda sebamed'in pişik tedavi edici özelliği olan kremi olduğunu söyledi onu bulmaya çalışıyoruz daha etkilisini bilen varsa yardımcı olsun neolur. Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?