Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedim ya bezin lastiği değdikçe yayıldı sadce iki kz sürdm hemen pıstı geçti ucuz şeylr bnm bebeğime daha çok yarıyo bunu farkettim inşaalah geçer dert etme düzelir :)çok teşekkür ederim sabah hemen deneyeceğim:) bezden desem sanmıyorum, çok sık da değiştiriyorum hele kakasını yapınca 5dakika bile bekletmiyorum, neden oldu anlayamadım inşallah bizim de hemen geçer
Bugün dediğiniz gibi kremi sürdüm. Etki etti baya bi:) teşekkür etmek istedim :) umarım tekrar olmaz. Hemen ablamı arayıp ona da söyledim onun da bebeği var, aklında olsun diye :)Belki inanmzsn canm ama bnm bebeğiminde bacagının kenrnda küçük bir pişik oldu bezin lastiğindr yayıldı ne sürdüysem geçmedi en son bi arkadşm arko sür dedi inanmadm ama denedim hemen geçti bi liralk yeşil kutuda olan arkodan al sür 3. Ye sürmezsn. Yalnzca popoda işe yarıyo yalnız aklında olsn yağlı oldugu için çiş akıyo üstünde durmyo sanrm ondan iyi geliyo :)
bu zamana kadar kizim bir kere pisik oldu canim o da mandalina suyu verdigim zaman olmustu. yazdiklarinin hicbiri iyi gelmez. bizim burada bir eczane var pisik kremini kendileri yapiyor herzaman alirim her altini aldigimda kullanirim azicik kizarsa bile tek surmemle hemen gecer. cok iyi cok faydasini gordum bepanthol alarak falan parani harcama benim yaptigim belki oralarda yoktur ama dedikleri gibi arko falan dene umarim gecer.Bızımde hemen hemen 1aydır dkt.gıttık hametan ve travazol yazdı daha önce bebantol kullandım hıcbırı fayda etmedi zeytun yağ surdum fayda etmedi .
ama bugun bu arkadaş da bana arko krem ve vazelını onerdı aynen dene dıye bakalım onu deneyecem ıns.ıyı gelır dünde kremlı pudra sürmüştüm baya baya bol bol surdum yenı çıkmış kremlıymıs oda baya fayda ettı sabaha kadar gecçmıstı ama tekrar oldu tabı yarın alıp onuda deneyecem yazık çocuğum hem dış agrsı hem popo hemde grup oldu nasıl üzülüyorum ıns. Iyı gelir
sevindim canim pisik cok zor olurCanım bnde bu pudra kesfettım kremlı okdar ıyı grldıkı şuan kalmadı zaten dokt. Wrdıgı krmeler bole gecırmedı dusum şuan yok kalmadı dıyebılurım çok şükür ama gectı çok huysuzdu bıraz gecocnce rahatladı kızcagızımmm
saf zeytin yağı sür her bezini actığında 2 güne kalmaz geçriyor ben öle yaptım cnmMerhabalar tekrardan, bebeğimin poposu kızarık ve pütürlü( ne yapacağımı bilmiyorum geçmedi bi türlü. Pişik kremi olarak hametan kullanıyorum ve sebamed pişik önleyici krem... İkisi de fayda etmedi malesef. Farklı bir krem ya da yöntem öneriniz var mı? Teşekkürler şimdiden