Slm anneler
Oğlum 9buçuk aylık.Alt komşumla aynı çocuklarımız.Onun kızının poposunda morbir delik varmış çatalında.Doktor 2yaşına kadar geçmezse beyinden çekim yaparız demiş.emarmı diyolar artık bilmem.Ben de çok oturtmaktan olur demiştim
Ben de altını alırken bi bakayım dedim.Bir de dikkat ettim ki bizimkinin tam çatal kısmında küçük bir morluk var.Aynı leke gibi.
Kar yağışı yüzünden yola da çıkamadık.
Başka doktor dene dedim hatta arkadaşıma.Ben de imkan oldumu gidicem farklı doktora!
Sizin bebeklerde de oldu mu anneler?Gelişim bozukluğu olurmu ilerde çok endişe ettim şimdi?
Netten araştırdım ama ; geçiçi yeni doğan morluğundan bahsediliyor.bulamadım
peki şuanda da varmı yoksa kayboldumu?
açıkcası önemsencek bişey olmadığını söyledikten sonra pek dikkat etmedim ama bakarım akşama çünkü çok badireler atlattık 30 haftalık doğdu ikizlerim kızım 2 kere gözlerinden lazer oldu oğlum beyin kanaması geçirdi 2 kere beyin ameliyatı oldu dediğim gibi çok küçük bişey benim için o yüzden önemsemedim daha çok önemsencek problemleri varken çok şükür iyiler şimdi ALLAH bugünlerimizi aratmasın İNŞALLAH....
nediyosun canım ya çok büyük geçmişler olsun.şuan iyiler aman iyi hallerini söylen doğru diyosun. biz de hep ikiz isterdik.ama çok zor çocuk sahibi olanları görünce allahım
aratmasın bitane yeter diyoruz şimdi.
diğer arkadaşlar da saolunduyarlılığınız için. içim rahatladı.
Slm anneler
Oğlum 9buçuk aylık.Alt komşumla aynı çocuklarımız.Onun kızının poposunda morbir delik varmış çatalında.Doktor 2yaşına kadar geçmezse beyinden çekim yaparız demiş.emarmı diyolar artık bilmem.Ben de çok oturtmaktan olur demiştim
Ben de altını alırken bi bakayım dedim.Bir de dikkat ettim ki bizimkinin tam çatal kısmında küçük bir morluk var.Aynı leke gibi.
Başka doktor dene dedim hatta arkadaşıma.Ben de imkan oldumu gidicem farklı doktora!
Sizin bebeklerde de oldu mu anneler?Gelişim bozukluğu olurmu ilerde çok endişe ettim şimdi?
Slm anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?