Bebek Beslenmesi Bebeğimin saçı çok seyrek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Derin mavi yildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
3
0
1
42
Merhabalar kızım 6 ayını yeni bitirdi ama doğduğundan beri saçları çok az ve tüy şeklinde kazitirsam ne kadar zamanda uzar bilgisi olan varmi acaba teşekkür ederim

Geç uzuyor canim ya ben o hatayi ilk kızimda yaptım en güzel zamanlarinda erkek saçı gibiydi cok uzuluyorum

Bence hic elleme belkide ince telli olacak saçlari kuzenimin kızinin saclarıda seyrek kaç defa kazıttı ama yinede aynı şuan 4 yaşında küt saç kadar bile degil sacları

Kazıtırım diyorsunız da kazıtırken allah korusun bıngıkdağına gelirse bence yapmayın zamanla uzar hep öyle kalacak değil ya.

Benim kızım 2 yasına kadar resmen kel dolastı 2 yasında kestırdım suan 10 yasında bir kucak dolusu sacı var keske kesmeseydim çunku saç genetik olarak sık veya seyrek oluyomus benım asırı sık.suan 2. Bebegım 7 aylık ve kel ben mutluyum en azından yazın o sıcagında birde ter derdımız olmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…