Çocuk Hastalıkları bebeğimin saçında beyazlık var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elenru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
1
0
86
Ankara
Benim bebeğim 4 aylık erkek,kafasının yan tarafında belirli bir bölgede saçlarında beyazlık var.Diğer kısımları siyah olduğu halde sadece bir bölge beyaz duruyor.bunun sebebi ne olabilir.? Bebeklerde rastlanan bir durum mudur?Zamanla kaybolur mu yoksa kalıcı mıdır?
Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın.teşekkür ederim.:ecrin_bebek:

bizım bir arkadaş vardı lisede saçının bir tutamı doğuştan beyazdı. seninki de oyle mi bilemiyorum ama ben de bebekken saçlarım sarıydı şimdi koyu kahve. belki değişir zamanla.

bazen belli bölgelerde pigment eksikliği olabiliyor. belki sizin bebeğinizde de bu olabilir.

Benim bebeğim 4 aylık erkek,kafasının yan tarafında belirli bir bölgede saçlarında beyazlık var.Diğer kısımları siyah olduğu halde sadece bir bölge beyaz duruyor.bunun sebebi ne olabilir.? Bebeklerde rastlanan bir durum mudur?Zamanla kaybolur mu yoksa kalıcı mıdır?
Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın.teşekkür ederim.:ecrin_bebek:

evet canım benim bebeğimdede var saçının yan tarafında ben onu nazarlığı olarak görüyorum bence takma kafana

Merhaba benim kiziminda sakak kisminda bir tutam beyaz sac var bu konuyla ilgili bir arastirma yaptinizmi benim kizim 2 aylik kafama takmaya basladim ayni sorunu gorunce yazmak istedim.bir azalma dokulme oldumu diye merak ediyorum

Back
X