Çocuk Hastalıkları Bebeğimin sarılığı hala geçmemiş :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
benim kızım da bugün 19 günlük oldu hala sarılık var
hastaneye götürdük tes sonuçlarını dr a göstercez öğleden sonra,ama hala değerimiz yüksek
değerden ziyade kızım sapsarı,korkuyorum
inşallah fototerapi verir dr..emziremiyorum ki benn çocuk acıkmadıktan sonra almıyo memeyi
saatte 1 imkansızz almıyo:(((((((

benim kızım da bugün 19 günlük oldu hala sarılık var
hastaneye götürdük tes sonuçlarını dr a göstercez öğleden sonra,ama hala değerimiz yüksek
değerden ziyade kızım sapsarı,korkuyorum
inşallah fototerapi verir dr..emziremiyorum ki benn çocuk acıkmadıktan sonra almıyo memeyi
saatte 1 imkansızz almıyo:(((((((

3 sene geçmişüzerinden ama dert aynı. Sonuçta ne oldu yazarsanız sevinirim. benim bebeim 34 günlük, bir türlü düzelmedi. :((

3 sene geçmişüzerinden ama dert aynı. Sonuçta ne oldu yazarsanız sevinirim. benim bebeim 34 günlük, bir türlü düzelmedi. :((

canım hastane ile olan tarafı uyguluyorsndur..uyurken yüzüne sarı yazma (eşarp) ört ..büyüklerimz öyle yapardı.benmde bebeğim doğunca uyurken mutlaka örtücm sarılık olsun olmasın..ayrıca fototerapi uygulamasını duydunmu bilmem bu tedavide uygulanıyr ışık tedavisi..

h4141 .!.:
3 sene geçmişüzerinden ama dert aynı. Sonuçta ne oldu yazarsanız sevinirim. benim bebeim 34 günlük, bir türlü düzelmedi. :KK43:(
Kesinlikle sari ortu ortme. Bebegin sariligini anlayamassin. Ayrica gecmiste insanlar allaha emanet buyutmus cocuklarini olen olur kalan yasar hesabi. Surekli kontrole gotur. benim bebegimde sarilik bugun yine goturucem gecmedi 15 gunluk

Back
X