Doğuma Hazırlık Bebeğimin Şekerleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

denizerdo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
349
0
96
Ankara
İnternette satılan bebek şekerlerini gördüm ama kendim yapmak istedim. Nasıl olmuşlar?

Eklentiler

• $DSC09908.webp
    $DSC09908.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 171
  • $DSC09913.webp
    $DSC09913.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 155
  • $DSC09917.webp
    $DSC09917.webp
    4 KB · Görüntüleme: 159
  • $DSC09921.webp
    $DSC09921.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 151
Merhaba Bluspirito
Malzemelerin bir kısmını Samanpazarından, bir kısmını da Suluhan Pasajından aldım. Beğendiğinize sevindim:)
ınternettekilerden daha uygun fiyata geldi. Yapımı da çok kolay ve eğlenceli. Denemeni tavsiye ederim. Bebeğimi beklerken iyi vakit geçirmiş oluyorum :)

çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık.
bebeğinizin sağlıkla büyümesi dileğimle....

Ellerinize sağlık çok hoş olmuş, bende kendim yapacağım ama daha 3 ay var şekerler bayatlar diye başlamadım henüz:)

çok çok güzel olmuş. bayıldım. satılanlardan güzel. ne kadara maloldu?birde aldığın yerleri tarif edersen hemen hafta sonu alıp deneyeceğim :)))

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bayanlar:)
Malzemeler Samanpazarında satılıyor. Samanpazarından yukarı doğru çıkarken solda elyaf satan dükkanları geçince bir manifaturacı var. Çiçek ve takı malzemeleri satıyorlar. Bir kısmını oradan aldım. Fakat bademlikler ve küçük çiçekler yoktu. Onları da Suluhan Pasajından aldım.
Fiyatlara gelince biraz karışık çünkü ben farklı modeller yapmak istedim. Ama şöyle söyleyeyim. Eğer buzdolabı süsü yapmak istiyorsanız (son resim) 80 kuruşa maloluyor. Diğerleri biraz daha tuzlu. (Onları yakın akrabalar için hazırladım). 1 - 3 lira arasında değişiyor. Ama ben internette araştırdım. Bu kadar malzeme kullanılan buzdolabı süsleri 2 lira civarında. Yani çok daha ucuza maloluyor.

Denizerdo öncelikle eline sağlık çok güzel olmuşlar.yaptıklarının hepsi buzdolabı süsümü acaba? sanırım buzdolabı süsü olanlarının içinde şeker yok..sen misafirlerine buzdolabı süsü olarakmı vercen cnm..yoksa bir kısmı mı öyle..biraz daha ayrıntı verirmisin.ayrıca bende ankarada oturuyorum.ankarayı pek bilmiyorum ama eşimle bulurum dediğin yerleri.suluhan pasajı nerde oluyo pekii.? birde tülleri metre olarakmı alıyoz nasıl oluyo..yoksa küçük kare şeklindemi satılıyoo? çok sordum kusura bakma ;))

çok teşekkür ederim denizerdo. çok güsel açıklamışsın. bence çok çok iyiyye malolmuş. bende en yakın zamanda gezeceğim oraları. mutlaka alacağım. buzdolabı süsü istiyorum bende 2-3 çeşit yaparım heralde.yani umarım yapabilirim :) senin gibi becerikli değilim maalesef:(

Beğenmenize çok sevindim. Resimlerden ilk üçü biblo olarak kullılabilir. Sonuncu resim buzdolabı süsü. Çünkü mıknatıslar çok ağır nesneleri taşımıyor. Ben ortası delik magnetlerden aldım. Çok sağlam tututor. Buzdolabı süsü de dahil hepsinde lavanta ve bademlik var. Ama ben şekerleri henüz yerleştirmedim. Bademlikler "raket" diye satılıyor ve hazır. Tüller de tane ile satılıyor yani onlar da hazır. Kesme biçme yok:) Bibloların büyüklüklerine göre fiyatları 40 kuruş ile 1 TL arasında değişiyor. Benim aldıklarım 40 ve 75 kuruşluklardan.
Bu arada Suluhan pasajı Ulus Hali'nin hemen yanında. Gerçi ben pek yürüyemediğim için mağazaların hepsini dolaşamadım. Belki daha uygun fiyatlı yerler vardır. Ama internete ve hazır satılan mağazalara göre çok uygun.

Sevimy eminim çok güzel şeyler yapabilirsin. Malzemelerin hepsi hazır olduğu için iş sadece senin hevesine ve yaratıcılığına kalıyor. Şimdiden kolay gelsin:)

Bende yapmayı düşünüyorum ama uğraşacağıma hazır mı alsam diyorum karar veremedim yani.

Benim hamileliğim başından beri riskli gidiyor ve 4. ayımdan beri raporluyum. Çok şükür bu ay risk kalmadı gibi. Dışarı çıkabiliyorum ama kısa süreli. Böyle olunca evde vakit geçirecek birşeyler lazım:) Hem de bebeğim için bişeyler yapmak çok eğlenceli.

ellerine sağlık acaip şirin olmuşlar:)
ben de geçen hafta suluhandan aldım,aslında kendim yapmak istiyordum ama annem vardı yanımda ve uğraşmaya değmez dedi,caydırdı beni:)
benimkiler lavanta kesesi şeklinde,üzerinde biblo var,magnet daha kullanışlı geldi..
tanesi 1liradan aldık..
sepet,kapı süsü falan da başka yerlere göre acaip uygun..

ayyy çpokk beğendimmm yaa ne kaadr beceriklisinşz maşallah
ben de kendm yapmayı düşünüyorum sizinkileri gördükten sonra hem uğraş olur ço kseverim el emeklerini
bunu ben yaptım diyince herkes şaşıracak eminim :)

kızlar cok güsel olmuslar fiyatları bencede cok iyi peki suluhandaki hangi dükkanlardan aldınız assagıdakilerdenmi yukarda hep takı malzemesi var cnkü

Back
X