Doğuma Hazırlık Bebeğimin Şekerleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Beğenmene sevindim canım. Söylediğin biblo tüm malzemeleriyle tanesi 1.20 TL ye maloldu. Bu biblolar biraz büyük. Daha küçük biblolarla 80 kuruşa yapabilirsin. Malzemelerin hepsini Suluhan'dan aldım. Alt katta ufak bir dükkanda satılıyor. Ama benim acelem vardı hiç pazarlık etmeden alıp çıktım. Sen daha ucuza alabilirsin belki. Toplu alınca indirim yapıyorlar çünkü.

basında tül falan var eline agzında ya cok şirin duruyo ondan bunu cok begendik :) dedigin yeri biliyorum ben takı yaparken ordan malzeme almıstım baya bi :) az konusunca indirim yapıyolar zaten beni unutmadıysa bakalım inidirim yaptırırım artık :)
 
cnm sol taraftaki merdivenlerden inice hemen kösedeki cicekcinin yanındaki dükkan anladıgım kadarıyla cnkü digerleri hep cicek satıyo bu hem boncuk hem bebek malzemleri satıyo ben önceden ordan takı için boncuk alırdım bebek seylerini görürdüm ama hiç öle dikkatli bakmamıstım smdi kızlaar söleynce dedm burası orası :)

teşekkürler canım bende hep üst kattaki boncukçulara takılırdım. bende bakim bi.
 
Back
X