Bebek Beslenmesi Bebegimin sicrayarak uyanmasi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Socialmom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
113
35
98
33
Merhabalar dun gece 9 gunluk bebegimi emzirirken göğsümde uyudu ben de uykusunun açılması için göğsümü degistirdim diger göğsüme koyar koymaz da ani bir refleksle irkildi gözleri yuvalarindan cikicak gibiydi cok heyecanliydi sonra emmeye basladi.normalde bebeklerin bu tarz hareketleri oldugunu biliyorum ama bu cok aniydi ve beni cok korkuttu.bu durumla ilgili dusuncelerinizi yazabilir misiniz

Olur canım normal onlar anne karnında belli rutinlere alıstıkları icin dış dünyadaki hersey onlara farklı geliyor benim kızım 1bucuk aylık. dogdugu ilk gun hastanede en ufak bir seste sıçrıyordu hala oyle fazlasiyla sesi aliyor irkiliyor

Benmde bebegim yeni bendede cok oluyodu hep sicriho ufacik bi sesde dr sordum normal dogmdan sonra genelde olur bebek alisamaz hmn dedi ama yatarken kundak yaparsan duzeliyo ben oyle yaptım simdi bisi yok şükür.

Cok sağolun tavsiyeleriniz icin bebek buyutmek gerçekten insana bi tecrube ya daha dun uykuda sicramasindan korkuyoken bu sabah gobek baginda iltihap olduğunu gorduk apar topar hastaneye geldik simdi kan veriyoruz enfeksiyon kana karisti mi diye

Cok gecmis olsun biraz once okudum benim bebegiminde gobek dustu ama akıntı var iki kez doktora gittik iltihap degil pansumana devam dediler bir bucuk aylık oldu hala akıyor sarı renkte

Size de gecmis olsun ne guzel gobek düşmüş en azindan görüntüsü cok korkutuyo beni ilac kullaniyo musunuz peki antibiyotik?

Size de gecmis olsun ne guzel gobek düşmüş en azindan görüntüsü cok korkutuyo beni ilac kullaniyo musunuz peki antibiyotik?
Yok canim gerek gormediler iltihap olmadigi icin bende anlamadim bu işi inanki alkol ve batikonla pansumana devam size ne dediler bugun bende sizi merak ettim

Biz de test yaptirdik canim kaninda iltihap var mi diye sukur cikmadi antibiyotige baslicaz yarin batikonla birlikte. Doktorlara sinir oluyorum en başında hic bisey surmeyin dediler simdi batikon veriyolar en basindan sürülse mikrop kapmaz.annem eskiden biz surerdik diyo simdiki doktorlar bi alem

Aynen canim banada batikon sur dedi herkes ben ısrarla doktor alkol sur dedi dedim döndük dolaştık batikona geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…