merhaba kızlar.Hamileliğimin 37. haftasındayım. Bugün kontrolümüz vardı doktor suyun azaldığının söyledi bol bol su iç dedi. acaba aynı sorunu daha önce yaşayan var mı? Bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum.
hiç korkma canım zaten kritik haftaları atlatmışsın.doğum olsa bile normal.ben de yasamıştım serum takviyesi aldım.bol bol da su içmelisin.geçmiş olsun
oyle birsey olsaydi doktorun soylerdi bence..doktorun dedigini yap bol bol su ic..bende 37 deyim ..iki damla su icsem hemen wc ye kosuyorumbanada doktor su azalmis dese sasirmam..su icemiyorum fazla..hemen cikiyor geri ......
Çok yoğun çalışan ve 38. yaşında hamilelik yaşayan bir tanışım benzer sorunu yaşamıştı. Hem su içmenle beraber dinlenmekte suyu epey artırıyor. Uzun tatiller sonrası kontrollerde kızcağızın suyu artıyormuş hep kontrollerde.
hiç korkma canım zaten kritik haftaları atlatmışsın.doğum olsa bile normal.ben de yasamıştım serum takviyesi aldım.bol bol da su içmelisin.geçmiş olsun
oyle birsey olsaydi doktorun soylerdi bence..doktorun dedigini yap bol bol su ic..bende 37 deyim ..iki damla su icsem hemen wc ye kosuyorumbanada doktor su azalmis dese sasirmam..su icemiyorum fazla..hemen cikiyor geri ......
ben de senin gibiyim canım çok wc ye gidiyorum. Ama çok da su içiyordum nasıl azaldı anlayamadım gerçekten. inşallah bebeğimin gelişimi fazla etkilenmez bu durumdan..
bol bol su içelim haklısın. bir armutun bu konuda faydalı olduğunu duydum bol miktarda armut yemek suyu etkiliyormuş bilgin olsun canım. Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben başladım yemeye zarar gelmez herhalde
Çok yoğun çalışan ve 38. yaşında hamilelik yaşayan bir tanışım benzer sorunu yaşamıştı. Hem su içmenle beraber dinlenmekte suyu epey artırıyor. Uzun tatiller sonrası kontrollerde kızcağızın suyu artıyormuş hep kontrollerde.
canım üzülme , ben de senin kadar hamileyim bak çok şukur 9 ayımızı tamamladık. artık suyun azalırsa yetmezse de allahın izniyle gelir bebişin dünyaya.. hiç stres yapma, birşekişlde bu suları boşaltacagız zaten degil mi :86: allah yardımcın olsun, hepimizin olsun.