Çocuk Hastalıkları bebeğimin teninde renk değişikliği

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

balbocee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
102
2
116
40
İzmir
kızlar 2 ay 10 günlük kızımın sol bacağının iç kısmı ve kasıktan göğsüne kadar 2 parmak kalınlığında beyazımsı renk değişmesi var normalmi sizce?

vitiligo olabilir arkadasım, doktora göster bence.. nette vitiligo diye arat bak resimlere benziyor mu? genetik bir deri hastalıgı bende var ama bacagımda sadece bır tane leke, buyumurda.. yanı bunun dişisi erkegi var kimisi yayılıyor, kımısı benım gıbı bır kac tane ıle kalıyor. gecmıs olsun

baktım vitiligoya fakat o kadar belirgin değil bebeğiminki,bizimki daha geniş alanda ve çok çok belirgin değil yarın doktoruna sorucam ama kafama takıldı panik oldum şimdi ya umarım değildir aranızda aynı durumla karşılaşan başka arkadaşlarda varsa yardımcı olabilirlermi acaba?

meraba arkadaşlar benimde 4 aylık bebeğim 1 aylıkken falan göbeğinde bi beyazlık oluştu ama sadece sol tarafa doğru. 1 hafta öncede sol diz altında fark ettik cildiye dr. gittik vitiligo tanısı koydu. ama hiç bi ilaç vermedi daha çok küçük diye bu steroidli kremlerin zararı olur dedi. sadece takip önerdi. sizin çocuğunuzdaki neymi acaba ben daha yeni üye olduğum için bütün vitiligo msjlarını okuyorum da..

Back
X