Çocuk Hastalıkları Bebeğimin topuk kanı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

SuUtku

La Tahzen
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
2.493
2.843
Dün sağlık ocagından aradılar.topukkanında Biotidinaz eksikliği çkmış.tekrar kan istediler.bugün çocuk dr a gittik rutin kontrol için.bebeğim 29 günlük.hemsire korkma 2.de normal çıkıyor hep dedi.dr izmire gidin baksınlar dedi.2.kanı yarın vermem gerekiyor.perşembede izmire gidicez.
Çok üzgünum ve korkuyorum.
Başına gelen varmı.eşi dostu vs.:KK61:

Dün sağlık ocagından aradılar.topukkanında Biotidinaz eksikliği çkmış.tekrar kan istediler.bugün çocuk dr a gittik rutin kontrol için.bebeğim 29 günlük.hemsire korkma 2.de normal çıkıyor hep dedi.dr izmire gidin baksınlar dedi.2.kanı yarın vermem gerekiyor.perşembede izmire gidicez.
canım hastalığı netten okudum korkma bol bol dua et. inşallah çok iyi çıkar yarın sonuç. rabbim acil şifalar versin

Tekrar kan aldirın, ablamın bebeği için aynı şeyi söylediler ilk kan alındığında, ikincide sorun çıkmamıştı.

Fenilketonüri riski vardı benim oğlumda da ikincisi nde birşey çıkmadı. Gonlunuzu ferah tutun

Beim kiziminda ilk topu kaninda sorun cikmisti.ikincide bisey cikmadi cok sukur.ama sonyclari bekleme sureci cok sikintili bol bol dua et.

Bizimde tekrar istediler topuk kanı sonucu beklıyoruz sizin 2. Sonuç ne cıktı

İkinci kanı vermiştik aramadılar. Sorun olursa arıyorlarmış. Bazen hata oluyormuş yada karışıklık ondan alıyorlarmış. Sizden niye istediler
Kanında guatr çıkmış dediler tekrar aldılar bir defa hastanede ıkı defa da saglıkocagıda verdik sonuç gelmedi henüz

Kanında guatr çıkmış dediler tekrar aldılar bir defa hastanede ıkı defa da saglıkocagıda verdik sonuç gelmedi henüz
Merhaba ben aile sağlığı merkezinde hemşireyim.Bazı bebekler konjenital hipotroidi dediğimiz( doğuştan guatr )hastalıklı doğuyorlar.TSH da yükselme görülmüşse tekrar arayıp aileyi çağırıyoruz çoğu zaman 2.kez aldığımız topuk kanında sonuç normal çıkıyor.Ortalama 10 günde sonucu çıkıyor , eğer normal ise bize geri dönüş yapılmıyor bir üst kurumumuz tarafından (toplum sağlığı merkezinden )..Umarım bebişinizin sonucu normal çıkar ..Güle güle büyütün bebeğinizi.

Merhaba ben aile sağlığı merkezinde hemşireyim.Bazı bebekler konjenital hipotroidi dediğimiz( doğuştan guatr )hastalıklı doğuyorlar.TSH da yükselme görülmüşse tekrar arayıp aileyi çağırıyoruz çoğu zaman 2.kez aldığımız topuk kanında sonuç normal çıkıyor.Ortalama 10 günde sonucu çıkıyor , eğer normal ise bize geri dönüş yapılmıyor bir üst kurumumuz tarafından (toplum sağlığı merkezinden )..Umarım bebişinizin sonucu normal çıkar ..Güle güle büyütün bebeğinizi.
İnsallah normal cıkar cok teşk ederim telefon çalmasın diye dua ediyorum

X