bebegimin tutunmasi icin napmaliyim tutunamiyor yardimmmmmmm

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun kan pıhtılaşma testler ?iyaptırdınmı bide beta hcg değerlerin nasıl artıyordu keseyi gördünmü?bende 1 düşük yaşadım daha önce

canım çok üzüldüm ya ama üzme kendini demekki doğal yolla hamile kalabiliyorsun yapack bşey yok yine deenersiniz ama bu sefer önce araştır genetik uzmanına git eşinle..benim değerlermde şuan az az artıyor doktor dış gebelik olabilir keseyi görene kadr bakıcaz diyor..bende bir düşük yptım ve bu testlern hepsini yaptırdım kendini üzme lütfen

Uzulmemk elde degil cnm keseyi gormk bile nasp olmadi ikisndede beta 7ock19.6 8ock 25 11ock 58 ve bugun 62 sonrasnda kahwerengi ve ara kiemizi kanama dune kadar agrdan agliydm bugn hic agrim yok cok uzulyrm cokkk

lütfen üzülme sağlıklı bebeklerin olacak mutlaka sen bir genetik uzmanına git muhtemelen kan pıhtılaşması olabilir.iğne tevavisi veriyorlar bu sebepten çok düşiük yapan var mutlaka git toparlanınca üzme kendini lütfen

canım çok üzüldüm. benimde 5. haftadan beridir lekelenmelerim var ilk önce kahverengi idi şimdiler de hem arttı hemde kıpkırmızı adet kanı gibi çok gelmiyor allahtan. sabah akşam progestan alıp yatıyorum ağır kaldırmıyorum yemek ve tuvalet için ayaktayım sadece. acile gitmekten heba oldum artık gitmiyorum haftaya randevum var eğer azalmassa bu hafta gitmeyi düşünüyorum doktora. valla benim yaptıklarım bunlar her gittiğimde acile bakıyorlar birşey yapmıyorlar. doktor ısrarla şiddetli ağrın ve ciğer gibi parçalar düşürmedikçe gelmene gerek yok hep yat dedi. hep yatıyorum malesef. inan hamileliğime bile sevinemedim. hep korku hep korku düşücek diye. ama düşersede allahtan üzülsekte yapacak birşey yok. artık kendimi böyle avutuyorum inşallah yine hamile kalırsın. ama biran önce nedenlerine baktır canım. geçmiş olsun çok

iyide daha kesin değil benm değerlermde az yükselyor sen yat dinlen daha kötü bişey olmamış ki umutlu ol kendine dikkat et lütfen bak benimde az az yükseliyor napalım herşey ALLAH tan dua et canım

canım çok üzüldüm. benimde 5. haftadan beridir lekelenmelerim var ilk önce kahverengi idi şimdiler de hem arttı hemde kıpkırmızı adet kanı gibi çok gelmiyor allahtan. sabah akşam progestan alıp yatıyorum ağır kaldırmıyorum yemek ve tuvalet için ayaktayım sadece. acile gitmekten heba oldum artık gitmiyorum haftaya randevum var eğer azalmassa bu hafta gitmeyi düşünüyorum doktora. valla benim yaptıklarım bunlar her gittiğimde acile bakıyorlar birşey yapmıyorlar. doktor ısrarla şiddetli ağrın ve ciğer gibi parçalar düşürmedikçe gelmene gerek yok hep yat dedi. hep yatıyorum malesef. inan hamileliğime bile sevinemedim. hep korku hep korku düşücek diye. ama düşersede allahtan üzülsekte yapacak birşey yok. artık kendimi böyle avutuyorum inşallah yine hamile kalırsın. ama biran önce nedenlerine baktır canım. geçmiş olsun çok

Canım kaç haftalıksın?Benim durumumda aynı...:(

kahverengi damla damla akıntımda war şimdi tekrar kan werdm azda olsa artsa düşmese onada razıyımmm

anladım cnm sonucu alınca haber ver peki herhangi bir dış gebelik şüpheleri varmı doktorun neden böyle olabileceğini söyledimi benm değerimde az artıyor doktor keseyi görene kadar dış gebelik riskinin olabileceğini söyledi bende bi düşük yaptım seni çok iyi anlıyorum ama en azından hamile kalabiliyoruz canım buna şükretmeliyiz allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah bu sefer güzel olur

anladım cnm sonucu alınca haber ver peki herhangi bir dış gebelik şüpheleri varmı doktorun neden böyle olabileceğini söyledimi benm değerimde az artıyor doktor keseyi görene kadar dış gebelik riskinin olabileceğini söyledi bende bi düşük yaptım seni çok iyi anlıyorum ama en azından hamile kalabiliyoruz canım buna şükretmeliyiz allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah bu sefer güzel olur

cnm dün değerim 62ydi bugn 65 olduuu pekbi anlam weremiyorum senn akıntın warmı benm az az kahwerengi lekelenmem war doktor progstn wermedi ama kullansammı acaba diyrm

cnm dün değerim 62ydi bugn 65 olduuu pekbi anlam weremiyorum senn akıntın warmı benm az az kahwerengi lekelenmem war doktor progstn wermedi ama kullansammı acaba diyrm

bence doktorunun sözünden çıkma benim şuanda yok canım kanamam şikayetim çok şükür.ama benmde 2 ye katlamıyor işte canım napalım hakkımızda hayırlısı

Canım kaç haftalıksın?Benim durumumda aynı...:(

ben 7 haftalığım canım ya 6. haftadan beri aynı progestanla iyileşmeye çalışıyorum. yatıyorum sürekli malesef. banyo bile yasak düşün. haftada bir defa anca. ki ben nerdeyse 2 günde bir yapardım kışın ama şimdi bebeğim iyi olsun diye herşeyi deniyorum. inşallah geçer kanamalar. inan sağlıklı olsun evladım başka bir isteğim yok. akşam dua budum onu okudum 99 defa.düşük olmasın diyeymiş.dikkat et kendine bak seninki büyük benden bide. :43:

HAYIRLISIOLSUNARTIK canım kendine dikkat etmeye bak kahverengi lekeler daha sonra kanamaya dönüyor. ben uzun süre ayakta kalayım öyle bile kanama geliyor gerisini sen düşün progestan vermediyse yeni diyedir. zaten o ilaç beni dahada kötü yapıyor. yan etkileri çok kötü inşallah gerek kalmaz ona. sana düşük olmadı dediyse doktorunu dinle ayağa kalkma hiç birşey yapma sadece ihtiyaçlarını gidermek için ayağa kalk . beta değerin az artıyor canım belki geç döllenmedir. olumlu düşün. inan benden kan geldikçe olumlu düşünmeye başladım.

geçen akşam acile gittim kan geldi diye. orda bir bayan 5 aylık hamileymiş bebeğin yanında miyom var bebeğin alıncak büyümez dedi doktor kadın yıkıldı ki bende onun kadar mahfoldum. şükrettim halime. strese sokma kendini. eğerki rabbim kısmet ederse o değer 3 e bile katlanır. herşey allahtan :16:

Canim cok gecmis olsun.. bence kesinlikle kullanma.. degerlerini biraz daha gozlemle bakalim. Bende ekimde dusuk yaptim.. 3. haftamda ogrendim gebeligimi.5. haftaya kadar degerim 3-4 kat artti iki gunde bir test yaptiriyodum.bianda cok yukselmemeye basladi yani 1,5 kat falan artiyordu ve 6. haftaya girerken aniden kanamam basladi ve birhafta hep devam etti,ama agrili ve yogun bi kanamaydi benimki. Uzuldum tabiki ama biraz arastirinca rahatladim.. yani Rabbim bizi bizden iyi taniyo ve daha merhametli davraniyo.. bebek gelisemiyosa,genetik bi bozukluk varsa izin vermiyo.. bunu duymak agir geliyo insana ama hayirli olan dusuk yapmaksa direnmemek lazim,tabiki dikkat edelim ama olacak olana engel olamayacagimizida bilelim.. yani yipratma kendini canim, hem dur bakalim belki degerin birden yukselmeye baslayacak bilemeyiz.. ama degerlerin yukselmemeye devam ederse hayirlisini dile sadece... ayni durumu yasadigim icin anlayabiliyorum seni inan.. daha varligina sevinemeden yokluguna uzuluyosun :( Rabbim kimseye yasatmasin.. bizimde bebegimiz hatta bebeklerimiz olacak,insallah.. gonlunu ferah tut.. gelismelerden haberdar et bizi lutfen...

hayırlısıolsunartık canım kendine dikkat etmeye bak kahverengi lekeler daha sonra kanamaya dönüyor. Ben uzun süre ayakta kalayım öyle bile kanama geliyor gerisini sen düşün progestan vermediyse yeni diyedir. Zaten o ilaç beni dahada kötü yapıyor. Yan etkileri çok kötü inşallah gerek kalmaz ona. Sana düşük olmadı dediyse doktorunu dinle ayağa kalkma hiç birşey yapma sadece ihtiyaçlarını gidermek için ayağa kalk . Beta değerin az artıyor canım belki geç döllenmedir. Olumlu düşün. Inan benden kan geldikçe olumlu düşünmeye başladım.

Geçen akşam acile gittim kan geldi diye. Orda bir bayan 5 aylık hamileymiş bebeğin yanında miyom var bebeğin alıncak büyümez dedi doktor kadın yıkıldı ki bende onun kadar mahfoldum. şükrettim halime. Strese sokma kendini. Eğerki rabbim kısmet ederse o değer 3 e bile katlanır. Herşey allahtan :16:

cnm şimdi doktora gidicem bakiym ne dcek inş iyi haberlerle dönerimmm ama içimi inan rahatlattın çok sağol tatlım allah hakkımızda hayrlısını wersn

Back
X