- Konu Sahibi HAYIRLISIOLSUNARTIK
Arkdaslar bugn 2.dusugumu yaptim digerndede bundada tutunamadan kaybettm ne yapmaliyim nolur yardm edin cok kotuyumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok üzüldüm. benimde 5. haftadan beridir lekelenmelerim var ilk önce kahverengi idi şimdiler de hem arttı hemde kıpkırmızı adet kanı gibi çok gelmiyor allahtan. sabah akşam progestan alıp yatıyorum ağır kaldırmıyorum yemek ve tuvalet için ayaktayım sadece. acile gitmekten heba oldum artık gitmiyorum haftaya randevum var eğer azalmassa bu hafta gitmeyi düşünüyorum doktora. valla benim yaptıklarım bunlar her gittiğimde acile bakıyorlar birşey yapmıyorlar. doktor ısrarla şiddetli ağrın ve ciğer gibi parçalar düşürmedikçe gelmene gerek yok hep yat dedi. hep yatıyorum malesef. inan hamileliğime bile sevinemedim. hep korku hep korku düşücek diye. ama düşersede allahtan üzülsekte yapacak birşey yok. artık kendimi böyle avutuyorum inşallah yine hamile kalırsın. ama biran önce nedenlerine baktır canım. geçmiş olsun çok
Arkdaslar bugn 2.dusugumu yaptim digerndede bundada tutunamadan kaybettm ne yapmaliyim nolur yardm edin cok kotuyumm
iyide daha kesin değil benm değerlermde az yükselyor sen yat dinlen daha kötü bişey olmamış ki umutlu ol kendine dikkat et lütfen bak benimde az az yükseliyor napalım herşey allah tan dua et canım
kahverengi damla damla akıntımda war şimdi tekrar kan werdm azda olsa artsa düşmese onada razıyımmm
anladım cnm sonucu alınca haber ver peki herhangi bir dış gebelik şüpheleri varmı doktorun neden böyle olabileceğini söyledimi benm değerimde az artıyor doktor keseyi görene kadar dış gebelik riskinin olabileceğini söyledi bende bi düşük yaptım seni çok iyi anlıyorum ama en azından hamile kalabiliyoruz canım buna şükretmeliyiz allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah bu sefer güzel olur
cnm dün değerim 62ydi bugn 65 olduuu pekbi anlam weremiyorum senn akıntın warmı benm az az kahwerengi lekelenmem war doktor progstn wermedi ama kullansammı acaba diyrm
bence doktorunun sözünden çıkma benim şuanda yok canım kanamam şikayetim çok şükür.ama benmde 2 ye katlamıyor işte canım napalım hakkımızda hayırlısı
Canım kaç haftalıksın?Benim durumumda aynı...![]()
cnm dün değerim 62ydi bugn 65 olduuu pekbi anlam weremiyorum senn akıntın warmı benm az az kahwerengi lekelenmem war doktor progstn wermedi ama kullansammı acaba diyrm
hayırlısıolsunartık canım kendine dikkat etmeye bak kahverengi lekeler daha sonra kanamaya dönüyor. Ben uzun süre ayakta kalayım öyle bile kanama geliyor gerisini sen düşün progestan vermediyse yeni diyedir. Zaten o ilaç beni dahada kötü yapıyor. Yan etkileri çok kötü inşallah gerek kalmaz ona. Sana düşük olmadı dediyse doktorunu dinle ayağa kalkma hiç birşey yapma sadece ihtiyaçlarını gidermek için ayağa kalk . Beta değerin az artıyor canım belki geç döllenmedir. Olumlu düşün. Inan benden kan geldikçe olumlu düşünmeye başladım.
Geçen akşam acile gittim kan geldi diye. Orda bir bayan 5 aylık hamileymiş bebeğin yanında miyom var bebeğin alıncak büyümez dedi doktor kadın yıkıldı ki bende onun kadar mahfoldum. şükrettim halime. Strese sokma kendini. Eğerki rabbim kısmet ederse o değer 3 e bile katlanır. Herşey allahtan![]()