bebegimin tutunmasi icin napmaliyim tutunamiyor yardimmmmmmm

ben 7 haftalığım canım ya 6. haftadan beri aynı progestanla iyileşmeye çalışıyorum. yatıyorum sürekli malesef. banyo bile yasak düşün. haftada bir defa anca. ki ben nerdeyse 2 günde bir yapardım kışın ama şimdi bebeğim iyi olsun diye herşeyi deniyorum. inşallah geçer kanamalar. inan sağlıklı olsun evladım başka bir isteğim yok. akşam dua budum onu okudum 99 defa.düşük olmasın diyeymiş.dikkat et kendine bak seninki büyük benden bide. :43:

Canım ben 10. haftadan beri aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Seninkide benimkide uzun sürmez inşallah.Allahtan temennimiz bu..Artık rahata ereyim istiyorum,sürekli elim yüreğimde:(

Pıhtılaşma ignesi kesinlikle tedavisi.Benim ablam bundan dolayı 3 düşük yaptı sonradan cıktı.Bebege kan gitmiyormuş meğer...

Bunun icin ne testi yapmak gerekiyor ?
Ve hamilelikden öncede yapilsa ise yararmi yoksa hamileykenmi ancak ise yarar o kan testi ?

Bendedüsük yaptim, her kontrolde hersey süper deniliyor ama, kürtaj sonrasi hic kan testi yapilmadi , hatda bugün dr. daydim dedim bari bi kan testi yapin, ne bilim hormonlar falan nasil diye, yok dedi ultrason da hersey süper gerk yok???? ne alak yaaa ?????

DR. bana utrogest hapi verdi, yumurtlamadan bir gün sonra icilecekmis, cocuk tutuna bilsin diyemis.

Icen kullanan varmi bilmiyorum, icerigi progesteron

Back
X