Bebeğimin üst dişi çıkmadı

ozgetuba

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
18
0
6
İstanbul
bebeğim 1 yaşını geçti hala üstte hiç dişi yok. 6 aylıkken alt dişleri çıkmıstı 2 tane devamı gelmedi. sizinkiler ne zaman üst dişleri çıkardı? ve d vitamini ne zamana kadar verdiniz?

d vitamınını 1 yaşına kadar verdım sağlık ocağındakı hemşire 1yaş aşılarını yaptırmaya gıdınce kesmemi söyledı

benım oğlumun ilk 8 aylıkken çıkmaya başladı ıkı tane alttan çıktı peşpeşe üsttende 4 tane çıktı 4.yenı geliyor

doktoruna sormanda fayda var en azından sağlık ocağına sor bende neden çıkmadı dıye endişelenip soruyordum 8 ay geç gibi gelmişti

doktor 15 aya kadar yolu var dıyordu çok endişe edıyorsanız bır sorun

doktor 18 aya kadar normal dedi hatta daha sağlıklı bebek için dedi ama ben yinede kaygı ediyorum çok gec gibi geldi bana

oğlumun önce altta 2 tane çıktı sonra da üsttekielrin yanındakiler çıktı,gülünce vampir gibi oluyodu doktorumuza sordum,sırası değişebilir dedi,13 aylık şimdi,altta hala 2 tane var üstlerden biri patladı,yani endişelenme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…