Bebegimin uykusu

deryabelinay

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
61
32
18
35
Kızlar 3 aylık bebeğim gece 10 - 11 den sabaha kadar uyuyor. Mama ile besliyorum. Gece kalkıp mama veriyorum ama onu da almıyor.kıyamıyorum da ama Ne yapsam da uyanmıyor. Aç kalsın da istemiyorum.Sabaha kadar aralıksız uyuyo. Sizce bu durum normal mi.? Aynı durumda olan varmı?

İlk zamanlar da olsa çok derdim ama 3 aylık olmuş sarılık riski yok ,bırak uyusun annesi :) aç olsa zaten kalkar ,anne sütü alıyor mu? Mama anne sütüne göre daha uzun süre tok tuttuğu için acikmiyor dolayısıyla kalkmıyor

Mama ile doyuyor cunku. Benim kizimda mama yedi ve yemege devam ediyor. Kendiniz uyandirmayin zaten o aciktiginda uyanacaktir.ben kizim i hic uyandirmadim acikinca kendi uyaniyordu zamanla sizin cocugunuzda alışacak bu düzene acele etmeyin.Kendiniz gibi düşünün si uykunuzda acikmiyorsunuz ki? O bebek ama minicik bir insan:)endişelenmeyin simdilik keyfini cikarin ziraa emeklemeye basladiginda başliyor sunuz oturamamaya...

Acıksa onu kimse uyuyamaz . Anne sütü ile besliyorum kızımı. Bazen 2 bazen 3 saate uyanıyor. Doyum oranına bağlı yani

Tiroid hormon taramasi yapılmıştır herhalde?
Mamayla beslenen bebek anne sutuyle beslenen bebekten daha cok uyur, karni acikmaz cunku.ama gun icinde de sessiz sakin mayisik ve cok uyuyan bir bebekse doktora danismanizda fayda var.

Tiroid hormon taramasi yapılmıştır herhalde?
Mamayla beslenen bebek anne sutuyle beslenen bebekten daha cok uyur, karni acikmaz cunku.ama gun icinde de sessiz sakin mayisik ve cok uyuyan bir bebekse doktora danismanizda fayda var.
Sanırım uykusunu aldığı için Gün içinde çok fazla uyumuyor. Toplasan 3 saat anca.

Back
X