- 22 Ekim 2011
- 10
- 0
- 36
arkadaslar kafayi yemek uzereyiz esimle. 6.5 aylik oglumuz var. orion6 size sormak istiyorum ozellikle yazali baya olmus cunku bebeginiz duzeldi mi? ayni benim oglum anlattiginiz cunku hastaneden ciktigimizin 3. Gununden beri uykuya dalamiyor. Her sekli denedik nasil uyutabiliyorsak oyle yapiyorduk simdiye kadar ve simdi de oyle yapiyoruz artik. uyku egitimi denedik olmadi. olmayan seyin egitimi cunku dediginiz gibi. bir suredir kucakta uyuyordu sadece bir kac gundur hicbir sekilde dalamiyor bir saat agliyor ancak oyle. o kadar uykusu var ki gozleri kipkirmizi sis artik aglamaktan dalamadikca daha da sinirleniyor deli gibi davraniyor kendini yipratiyor sirf bu yuzden doktoru ceyrek olcek passiflora verebilirsiniz dedi onu bile denedim rahatlasin diye yok. bizim de inek sutu yogurdu ve peynirine hafif duyarliligimiz var bir aydir tuketmiyorum kakamizda problem yok. esim de ben de harap olduk onun aglamasindan. Hic kimse de halimizden anlamiyor cunku normalde normal bir bebek karni tok alti temiz gazi yoksa uyur hem de besiginde. bizimki besigi yatagi falan gectim artik ne memede ne kucakta ne yerde ne gokte uykuya dalamiyor. dun gece en son 11de arabayla dolasmaya ciktik oyle dalabildi. ne olur bir cozum onerin en azindan orion6 siz yazali baya olmus en azindan gecti duzeldi ya da duzelecek deyin ne olur kafayi yemek uzereyim