Bende de var, oğlumda da var. Neden tehlikeli olsun? Sormayı bile gerek duymadım bugüne kadar.Merhaba kızlar yardımcı olursanız sevinirim bebeğim doğduğunda sol kasık kısmında minik leke vardı şimdi 8 aylık diz kapağında poposunda vs de bu lekelerden olmaya başlamış varmıydı yada ben mi yeni fark ettim bu lekeleri bilmiyorum ama sol kasığında ki ilk doğduğunda vardı eminim foto ekledim bakar mısınız doktora gösterim lekele küçük büyür ve artarsa getir dedi... Kimi doktor 3 ü geçerse kimisi de 10 u geçerse tehlike diyor napacam bilmiyorum
Sizin çocuklarınız da ki lekelerde mi benim kızımda ki gibibenim dogustan var bir iki yerimde cocuklarimdada var saymadim ama onlardada var ki uc tane korkma ben gibi bisey bence ne varki orda doktorlarda her seye gore korkutuyolar insani kahverengi leke olsa hadi neyse o neki deriden biraz farkli bisey herkesde olmasada cogu insanda var
Sizin çocukğunuzda ki lekelerde mi kzım da ki gibi... Offff kafayı yicem düşünmektenBende de var, oğlumda da var. Neden tehlikeli olsun? Sormayı bile gerek duymadım bugüne kadar.
Genetik diyorlar ama ne bende ne eşimde asla böyle birşey yok işimizden dolayı sürekli sağlık kontrollerinden geçiyoruz zaten ama anlamadım ya çıldırcamBen bu hastalığı bilmiyordum ve doğum lekesi sanıyordum bunları. Takip edin düzenli bence.
Takipte kalmak iyidir bir tane daha çıkarsa ki inşallah çıkmaz o zaman başka doktora gidersiniz.Genetik diyorlar ama ne bende ne eşimde asla böyle birşey yok işimizden dolayı sürekli sağlık kontrollerinden geçiyoruz zaten ama anlamadım ya çıldırcam
İnşallah çıkmazTakipte kalmak iyidir bir tane daha çıkarsa ki inşallah çıkmaz o zaman başka doktora gidersiniz.
aynen evet kizimdada var oglumdada var bendede var kucuk bebegimde daha incelemedim.ondada varmi.diyeSizin çocuklarınız da ki lekelerde mi benim kızımda ki gibi
Aaa bende de var nörobilmem ne miymiş?Merhaba kızlar yardımcı olursanız sevinirim bebeğim doğduğunda sol kasık kısmında minik leke vardı şimdi 8 aylık diz kapağında poposunda vs de bu lekelerden olmaya başlamış varmıydı yada ben mi yeni fark ettim bu lekeleri bilmiyorum ama sol kasığında ki ilk doğduğunda vardı eminim foto ekledim bakar mısınız doktora gösterim lekele küçük büyür ve artarsa getir dedi... Kimi doktor 3 ü geçerse kimisi de 10 u geçerse tehlike diyor napacam bilmiyorum
Ben de bana özel bir şey sanıyordumAaa bende de var nörobilmem ne miymiş?
Bende kendımı özel sanıyodum, mühür filananlam yuklemıstım
Bugun de buna kalbimiz kırıldıBen de bana özel bir şey sanıyordum
Merhaba, doktorunuzla görüştünüz mü acaba? Herhangi bir sıkıntı yok dimi? Bu doğum lekelerinin çok sık görüldüğünü duymuştum, benim kızımda, iki yegenimde, ablamda ve annemdede varİnşallah çıkmaz
Merhabalar aynilari bizde de var lütfen bilgilendirme yaparsanız sevinirimMerhaba kızlar yardımcı olursanız sevinirim bebeğim doğduğunda sol kasık kısmında minik leke vardı şimdi 8 aylık diz kapağında poposunda vs de bu lekelerden olmaya başlamış varmıydı yada ben mi yeni fark ettim bu lekeleri bilmiyorum ama sol kasığında ki ilk doğduğunda vardı eminim foto ekledim bakar mısınız doktora gösterim lekele küçük büyür ve artarsa getir dedi... Kimi doktor 3 ü geçerse kimisi de 10 u geçerse tehlike diyor napacam bilmiyorum
Canım bu eşimde var babasinda abisinde yegeninde genetik birşey kahverengi süt lekeleri nörofibrom deniyorMerhaba kızlar yardımcı olursanız sevinirim bebeğim doğduğunda sol kasık kısmında minik leke vardı şimdi 8 aylık diz kapağında poposunda vs de bu lekelerden olmaya başlamış varmıydı yada ben mi yeni fark ettim bu lekeleri bilmiyorum ama sol kasığında ki ilk doğduğunda vardı eminim foto ekledim bakar mısınız doktora gösterim lekele küçük büyür ve artarsa getir dedi... Kimi doktor 3 ü geçerse kimisi de 10 u geçerse tehlike diyor napacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?