Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben anlatamıyorum galibaa... Süt yok 2 gün vermesen ancak belki bir öğünlük süt çıkar. İnek sütü içirdikleri sonra doktor kilosu iyi dedi. Anlatabildim miiii
Doktor inek sutüne ne dedi çok merak ediyorum?Ya ben anlatamıyorum galibaa... Süt yok 2 gün vermesen ancak belki bir öğünlük süt çıkar. İnek sütü içirdikleri sonra doktor kilosu iyi dedi. Anlatabildim miiii
Sütün olsaydı mama vermezdinZaten yokluk derken anne ölmüştür, kanserdik kemo görüyordur gibi sebepler. Anne sütü azsa sorun emzirme sorunu. Yoksa anne sutu azalmaz. Az bi gayretle artırılabilir. Bebekler sadece açlıktan ağlamaz.
Not:Bunu bebeğini 34 gün emzirememiş mama vermek zorunda kalmış bi anne yazıyor.
Peki bebelac nasıl. Önerir misiniz. Bu köyü yorumlara da bişey demeyecem çünkü haklısınız sanırım(((
İnsanca cevap ver. Sütün olmadığını 10lere yazdım. Zahmet edip okuyamıyorsan yorum da yapma bi zahmetBu kafayla gidersen çocuğu kötü son bekliyor ! Bende zannettim ki gerçekten sütün yetmiyor.. çocuğun gelişimi iyi kilosu iyiyse bir zahmet aç o memikleri emzir çocuğu ... ! Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir !
Konu sahibi ikinciye hamile sen geç kaldın :)))Bu bilgisizlıkle cocuk buyutup yetıstırmek...
Cesaretınize şaşkınım
Sadece yeterlı bılgı olgunluguna ulasmıs beden hamıle kalabılse keske....