Ayy sımdı havale gecırıcem :)Konu sahibi ikinciye hamile sen geç kaldın :)))
Bılmeyınce allaha enanet buyuyor oda kolay geliyor heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy sımdı havale gecırıcem :)Konu sahibi ikinciye hamile sen geç kaldın :)))
Ne diyorsunuz pardon. İnsana konu açtığına pişman ediyorsunz.ben sizden zaten saçma sapan yorumlar istemedim. Düzgün cevap verirseniz sevinirim. Bu hayırlı günlerde insanın ağzını açtormayın. Çocuk benim bişey olacaksa bana yada oba olacak saçma sapan yorumları bırakın lütfen. Yorum yapamam için yorum yapıyorsunuzAyy sımdı havale gecırıcem :)
Bılmeyınce allaha enanet buyuyor oda kolay geliyor heralde
anne sutu yeterliyse ann sutu piyasadaki hicbir mama organik degildir. cogunda hurma yagi yani palm yagi var.Bilmiyordum teşekkürler. :) O zaman keçi sütü de vermeyelim. Ne verilebilir peki o zaman organik mamalar falan olur mu?
Hamileysem hamileyim bu kimseyi ilgilendirmez. Ewet yaşım küçük olabilir bende zaten küçük olduğum için büyüklerimden fikir alayım dedim ama siz laf yetiştirmekten başka bişeye yapamıyorsunuz. Kimseden yorum istemiyorum teşkkğrlerKonu sahibi ikinciye hamile sen geç kaldın :)))
Seni eski konularından hatırladım şimdi... Neyse sana iyi günlerHamileysem hamileyim bu kimseyi ilgilendirmez. Ewet yaşım küçük olabilir bende zaten küçük olduğum için büyüklerimden fikir alayım dedim ama siz laf yetiştirmekten başka bişeye yapamıyorsunuz. Kimseden yorum istemiyorum teşkkğrler
Aynen aynen yorum yapmamana sevindim. Her konumda yorum yapıp duruyorsun ama yorum yapamıyorsun sadece yaptığın laf atmak. Bişeyler önermek değil sanada iyi günlerSeni eski konularından hatırladım şimdi... Neyse sana iyi günler![]()
Dikkat ederseniz kadın yardım istiyor. 13 kişide beğenmiş. Bu mesaj hepinize ayrı ayrı gitsin bence. Konu sahibi ne hazırlayıp vereceğini bilmiyor, izlediği yöntemlerden de şüphesi var. Boşuna konu açmamış buraya. Sizde bir zahmet neyin nasıl olması gerektiğini açıklayan bir mesaj yazında kadında nasiplensin. Bu şekilde moral bozmanın bir anlamı var mı?Tebrikler. Bir şeker hastası kazandırdın topluma.
Canım inek sütü 1 yaşına kadar önerilmiyor. Bebeğin böbreklerini yoruyormuş. Mama içmesi gerekiyor. Belki kullandığınız mamanın tadını beğenmemiştir. Doktora gitmelisiniz o size o doğru bilgiyi verir. Beraber hareket etmek sizi de rahatlatır. Kimseden tarif marif almayın şimdi. Gidin güzelce bir doktora gösterin önce durumu açıklayın. İçiniz rahat etsin. Ondan sonra onun tavsiye ettiği şekilde tarifler için konuşuruzKızlar bebeğim 4 buçuk aylık anne sütü yetmiyor. Ablamın gazıyla bebe bisküvisi ve sütü kaynatıp veriyorum. Oğluna da öyle yaptı o. Bazılar inek sütü zararlı diyor bazıları veriyor sende ver bişey olmaz diyor. Normal mama da içmiyor. Sizde bu ayda ne verebilirim lütfen yardım edin. Az önce tarifleri baktım irmik süt ve su kaynattm onu verecem birazdan. Aklım çok karıştı lütfen bu durumda olup da kurtarıcı bi tarifi olan varsa söylesin. Bekliyorum şimdiden teşekkürler
Hamileysem hamileyim bu kimseyi ilgilendirmez. Ewet yaşım küçük olabilir bende zaten küçük olduğum için büyüklerimden fikir alayım dedim ama siz laf yetiştirmekten başka bişeye yapamıyorsunuz. Kimseden yorum istemiyorum teşkkğrler
Sütün olsaydı mama vermezdin
Hatasız kul olmaz. Allah bebegini Sana bagislamis Allah kimseyi bu duruma düsürmesin insan yasadikca bi seyler ögreniyo Hele ki anneysen her gün Birseyler ögreniyorsun. tavsiyen icin cok sagol okuycsm dedigini.Malesef öyle bi durum değil. Ilaç alıyordum sutu ilk bi hafta sağıp attım.dahs sonra vermeye başladım. Oğlan tutmadı. Sağdım ama çok sık sağılması gerektiğini sonra öğrendim. Tomris in emzirme notlarını ilke edinen grupla tanıştım. Facebookta grup sayesinde emzirmeye başladım. Sonra tamamen mamayı bıraktım. Çok hata yapmışım başta. Hamilesin galiba şimdiden o grubu bulup dersini çalışmalısın. Hiç mamasız kilo alan bebeğin olur. Tavsiye ederim.
Bebeginiz cok cok küçük. Doktorun önerdiği dışında birşey vermeyin diyenler cok haklı. Ama bebek agliyor, doymuyor, annelil psikolojisi, sutum yetmiyor diye üzülüyor, gelen giden aç bu çocuk diyor!
Eşim su an 33 yaşında ve tek yudum anne sütü icmemis, inek sutunu 3te 2 sulandirarak vermişler, ilk dogdugu günlerde bile inek sütü icmis. Şimdi koca adam.. Su an doktorlar 1 yasina kadar kesinlikle inek sütü önermiyor. Ama bir doktorun dediği de diğerini tutmuyor açıkçası. Insan ne yapacağını şaşırıyor.
Mama seçme süreciydi.Atlattık çok şükür. TeşekkürlerSizin sorununuz ne. Çok okudum bu konuda yardım edebilirim. Alıntı yaparsanız görürüm