• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin yüzü küçük

muzyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
8
Merhaba. 29. Haftada prematüre doğum yaptım. Bebeğim şuan 5. Ayına giriyor. 57 cm ve 4100 gr ağırlığında. Her şey yolunda gidiyor gelişimi de fena değil fakat vücudu normal kilo alırken yüzü çok zayıf ve yüzünden kilo almıyor gibi. Diğer oğlum o boy ve kilodayken yüzü gayet topluydu fakat bu bebeğimin yüzü küçücük kaldı. Prematüre olduğu için de sağlık sorunu mu var diye tedirgin oluyorum. Bu konuda fikriniz var mıdır?

Merhaba. 29. Haftada prematüre doğum yaptım. Bebeğim şuan 5. Ayına giriyor. 57 cm ve 4100 gr ağırlığında. Her şey yolunda gidiyor gelişimi de fena değil fakat vücudu normal kilo alırken yüzü çok zayıf ve yüzünden kilo almıyor gibi. Diğer oğlum o boy ve kilodayken yüzü gayet topluydu fakat bu bebeğimin yüzü küçücük kaldı. Prematüre olduğu için de sağlık sorunu mu var diye tedirgin oluyorum. Bu konuda fikriniz var mıdır?
merhaba, sağlıkla büyütün bebeğinizi.
okurken ilk düşüncem her insanın vücut şeklinin farklı olduğu bazı kişiler yüzden kilo alır verir bazıları vücuttan diye geçirdim aklımdan. bebeğinizin gelişimi normalse yüz ve kafa yapısı küçük olabilir.

Back