Çocuk Hastalıkları Bebeğimin yüzü neden geçmiyo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kelebek8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
133
56
Kızlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum bebeğimin yüzünde minik minik kırmızı noktalar çıktı 3 haftadır devam ediyo doktor kortizon kremi verdi 7 gün kullandım geçiyo gibi oldu baya azalmıştı yok oluyodu bıraktım kremi ki kortizon ağır bi krem bırakınca geri geliyo napıcamı şaşırdım cilt doktoru tatildeymiş hasraneye götürdüm aynı şeyleri söyledi söylediklerine göre havadanmış geçermiş 3 hafta oldu ya kaşıyo bide yara yaptı heryerini başına böyle bişey gelen varmı hangi doktora götürmeliyim

canım hiç bir şey sürme dr bana o minik minik noktalar büyüdüğünü gösterir dedi ne kadar bebeğim dr bunu bana söylediğinde 2 aylıktı kızım sonra kendiliğinden geçti.

Kızlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum bebeğimin yüzünde minik minik kırmızı noktalar çıktı 3 haftadır devam ediyo doktor kortizon kremi verdi 7 gün kullandım geçiyo gibi oldu baya azalmıştı yok oluyodu bıraktım kremi ki kortizon ağır bi krem bırakınca geri geliyo napıcamı şaşırdım cilt doktoru tatildeymiş hasraneye götürdüm aynı şeyleri söyledi söylediklerine göre havadanmış geçermiş 3 hafta oldu ya kaşıyo bide yara yaptı heryerini başına böyle bişey gelen varmı hangi doktora götürmeliyim

hmm besin alerjisi olabilir.

image.jpg

Polen alerjisi vardır benim de 2 haftadır filan yüzüm kasiniyor polen geçince geçer ancak heralde sabahleyin 9 12 arası dışarı çıkmayın evde cam açmayın ellerini temiz tutun iltihaplanmasın benim bi sene iltihaplnmisti çok kötü oluyor o zaman alerji testi yaptırabilirsiniz başka alerjiler de olabilir metal kaşık alerji yapıyor olabilir yeni yedirmistim bir şey varsa o olabilir burnu da tıkalı mi polen alerjisi solunum çok etkiliyor çocuk doktoru bakıyor bildiğim benim alerji teslimi solunum sorunum da olduğundan KBB yapmıştı. 3. Seviye polen alerjik var pek dışarı çıkmayarak hallediyorum ya da çıkmam şartsa ilacını içiyorum

evet pütür pütür işte zamanla geçiyor dr bana dediki hiç birşey sürme eskilerde aynısnı söyledi kv annem dediki büyüdüğünün göstergesi gelişiyormuş bebk öyle dediler çabuk geçti ama için rahat etsin götür yinede dr

Ven yurt
öncelikle iyi bir dermatologa götürün bence. Bir de coresatin'in pembe kremini kullanabilirsiniz, bebeklerde kullanılıyor ve kortizon içermiyor. O çok iyi bir üründür, hızlı geçirir. Ben de yetişkinler için olan sarısını kullanıyorum çok memnunum.

http://www.dermokozmetik.com/coresatin-pediatrik-nonsteroidal-pembe-krem.html#0
Yurt dışında yaşıyorum canım bi bakayım eczanelere inş bulurum daha önce kendim için bi
Ok cilt doktoruna gittim memnun kalmadım iyi bitane duydum bugün aradım o da tatildeymiş pazartesiye kadar gördükçe çok moralim bozuluyo

Bazen doktorlari anlayamiyorum ben. Minicik bebege kortizon verilir mi Allah askina. Yetiskinlerde bile büyük sorunlara yol açıyor.
Sicaktan da olabilir belki. Ya da süt urunlerinden vs.

size kortizon kremini veren cildiye hekimi değil miydi?
lütfen uzmanına götürmeden çocuğa öyle krem falan sürmeyin..

Benim kizimin cildi ilk 6 ay boyleydi, dr atopik dermatit teshisi koydu, ilerlememesi icin hicbir kozmetik urun kullanmadik abcderm in sabun ve sampuanlarini, kremlerini kullandik. Camasirlarini organik sivi deterjanla yikayip 2 kez durulayip utuluyorduk, 6 aydan sonra kendiliginden gecti.

anne sütü alıyor mu alıyorsa sizin yedikleirnizden olabilir mi sadece bir fikir yani ...

Polen alerjisi vardır benim de 2 haftadır filan yüzüm kasiniyor polen geçince geçer ancak heralde sabahleyin 9 12 arası dışarı çıkmayın evde cam açmayın ellerini temiz tutun iltihaplanmasın benim bi sene iltihaplnmisti çok kötü oluyor o zaman alerji testi yaptırabilirsiniz başka alerjiler de olabilir metal kaşık alerji yapıyor olabilir yeni yedirmistim bir şey varsa o olabilir burnu da tıkalı mi polen alerjisi solunum çok etkiliyor çocuk doktoru bakıyor bildiğim benim alerji teslimi solunum sorunum da olduğundan KBB yapmıştı. 3. Seviye polen alerjik var pek dışarı çıkmayarak hallediyorum ya da çıkmam şartsa ilacını içiyorum
Burnu tıkalı değil canım doktorlarda bişeyden çakmıyo türkiyede göstericem kesinlikle geçer dedi krem yazdı yolladı şimdide arıyorum tatildeymiş sinirim bozul doktorları beğenmiyorum burda ilgi 0

evet pütür pütür işte zamanla geçiyor dr bana dediki hiç birşey sürme eskilerde aynısnı söyledi kv annem dediki büyüdüğünün göstergesi gelişiyormuş bebk öyle dediler çabuk geçti ama için rahat etsin götür yinede dr
3 hafta oldu bugün canım ya çok üzülüyorum allah başka dert vermesin tabiki bunlar geçer yüzünü sürtüyo kucağıma kıyamıyorum içim eziliyo

Ven yurt

Yurt dışında yaşıyorum canım bi bakayım eczanelere inş bulurum daha önce kendim için bi
Ok cilt doktoruna gittim memnun kalmadım iyi bitane duydum bugün aradım o da tatildeymiş pazartesiye kadar gördükçe çok moralim bozuluyo

Anladım, bir an önce geçer umarım. Benim de bebekken sık sık oluyormuş, bazı bebeklik fotoğraflarımda yanaklarımda ve boynumda o kadar çok var ki inanamazsınız. Ciddi bir şey değildir ve basitçe çözülebilir, moralinizi bozmayın. Doktor daha iyi bilir ama yiyecekler ve bebeğe temas eden şeyler sebep oluyor genelde.

Kaç aylık ki

X