Doğuma Hazırlık bebeğimiz için şampuan önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

foransys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
269
2
96
Yozgat
merhaba kızlar ben 7 aylık hamileyim nasipse 2 ay sonra doğum yapacağım bebeğim için şampuan araştırıyorum mustela diye bi şampuan duydum. sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

merhaba kızlar ben 7 aylık hamileyim nasipse 2 ay sonra doğum yapacağım bebeğim için şampuan araştırıyorum mustela diye bi şampuan duydum. sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

dayımın eşi doktor tavsiyesi ile herşeyi sebamed almıştı bende öle yapıcam sanıyorum.

canım ben mustela kullanıyorum cok memnunum en kaliteli üründe o zaten biraz pahalı gelebilir ama ben dogdugundan beri aynı şişeyi kullanıyorum ve kızım 5 aylık ve 3gunde bir yıkıyorum yani oldukca uzun sure gıdıyo birde nemlendirici kremi var onu tavsiye ederim bebegin cildini kuvvetlendiriyo ve alerjik olmasını engelliyor zaten yeni dogan bebege bebek yagı cok mantıklı diil cünkü üsütmemek icin uzun uzun masaj yapıp yediremiyosun yagı.bu iki ürünü 80-90 arası bi fiyata almıstım ama degdi.saglıklı hayırlı dogumlar dilerim

kesinlikle bütün ürünlerini sebamed al. johnsons baby konak oluşumuna sebep oluyo bazı çocuklarda.. ama en güzeli sebamed. ben oğluma doğumdan önce jhn. setini almıştım. ama konak olduğu için sebamedi önerdiler ona geçtim düzeldi çok şükür. 1 senedir de kullanıyorum..

bende herkesten duyduğum için ilk aylarında bebekler çok hassas olduklarından dolayı sebamed aldım. Bübchen de çok iyiymiş. Sebamed bittikten sonra onu alırım belki. Daha doğmasına çok var ama yavaş yavaş birşeyler almaya başladım ben.

merhabalar ben 4,5 aylık hamileyim...henüz almadım ama organicare ürünlerini kullanan var mı aranızda?? iddialı da bildiğimden değil ama onu mu alsam diye düşünüyorum.:44::44:

sebamed bebeklerin gözlerini yakıyormuş diye duydum. şu organiccare bende merak ediyorum kullanan var mı acaba

Kesinlikle babe tavsiye ederim hele de ilk doğumda saçlarında konaklanma var ya onun içinde özel şampuanı var çok faydalı ama heryerde bulunmuyor...

Ben Organicare kullanıyorum organik sertifikası var çok güzel bir ürün eczanelerde satılıyor organicarebaby.com da güzel bir tablosu var her şehirde satılan eczaneleri koymuşlar.

Bebek yağını bende kullanıyorum doğal yağlardan yapmışlar tavsiye ederim

oğlum 8 aylık oldu, hamileyken bir sürü kozmetik almıştım, sebamed, bübchen vs.
en memnun kaldığım marka nivea. şampuanı, ıslak mendili, pişik önleyici kremi vs hepsi gerçekten güzel.

slmlar :)

ben kızıma nivea,dalin,sebamed ve komili kullandım
kızımın cildi kuru oldugu için dr sebamedi önermişti ama içinde en güzeli bence komili kesinlikle cok cok güzel cildinide yumusacık yaptı yag özlü oldugu için sanırım.
Ayrıca konak olayına gelince konak iyi durulamamadan ve sık yıkamamaktan olusuyo o yüzden sampuandan ziyade bu kısım daha önemli .
ve ben hepsini denedim hepside göz yakıyor.bi komiliyi denemedim

Kesinlikle babe tavsiye ederim hele de ilk doğumda saçlarında konaklanma var ya onun içinde özel şampuanı var çok faydalı ama heryerde bulunmuyor...

Benim kuzenimin bebeğinin sebamed gözlerini yakmıştı,doktoru babe tavsiye etti.Şuan babe nin ürünlerinden çok memnun,sanırım ben de babe alıcam.

Organicare bebek yağını keşfettim size de tavsiye ederim kızlar banyodan sonra kullanıyorum içinde sadece organik sertifikalı yağ karışımı var, kokusu benzol değil esansiyel yağ.

Back
X