Doğuma Hazırlık bebeğimiz için şampuan önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben de aynen öyle yapmayı düşünüyorum. çünkü ilk zamanlar ciltleri çok daha hassas bebeklerin.

ama benim sorum acaba bu ürünler orjinal mi? çok beklemiş ya da son kullanma tarihi yaklaşmış ürünler olabilir mi? nasıl oluyorda eczanelerden bu kadar fiyat farkı oluyor?

aldıklarımın hiçbirinin son kullanma tarihi falan yakın değil
orjinal olduklarını da düşünüyorum, çünkü hiçbir farkları yok
herkes kar ediyor kimisi daha az kar edip sürümden kazanıyor diye düşünüyorum

ben bubchen set almıştım,bebek çantası hediyeliydi.içinde bebe yağı, vücut sütü, duş jeli ,pişik kremi ve şampuan var. daha da bitmedi hiçbiri 10 ay olduğu halde.nohut kadar şampuan yetiyor bebeğe. gerçi duş jelini çok az kullandım, genelde sebamed sabunla yıkanıyor vücudu ama şampuanı harika. bir ara joker %50 indirim yapmıştı, şampuanın büyük boyunu almıştım bir de.

valla ben hepsini sebamed aldım bi bebk mağazasında indirimden aldım uyguna da geldi açıkçası bi kaç ürününü de özelcan com dan getirtttim ben çok memnun kaldım son kullanma tarihi 2014 yani bi sıkıntısı yok hatta son paketim geçen hafta geldi pişik kremi uni baby mendil seti kangru emzik aldım ha bide güvenli uyuma yastığı gelen ürünlerden memnunum bebeişimde memnun kalır inş..:49:

Ben de daha önce kullanan arkadaslarımın tavsiyeleriyle bubchen hassas ciltler için sac vücut sampuanini aldım. Bakalım biz memnun kalacak miyiz..

Ben de tavsiye üzerine mustelanin Konak önleyici sampuani, masaj yağı, yüz kremi, vücut sampuani, hem vücut hem saca kullanılan bı sampuan( daha ileriki aylarda kullanmak icin) ve pisik önleyici kremi yani ütopyam altı ürünü 134 tl ye aldım. İnternette 3 al 2 ode kampanyası vardı.hala daha var dogalecza.com du herhalde

Back
X