bizimki gangam dansını ilerletti :)))
damacana pompasına basıp ortalığı suya veriyor...
hahahh çokgülmeyim başıma gelir. bizimkide damacanaya azını dayayıp su içmeye çalışıyo bu nedemek damacanada ortadan kalkmalı. :)))))
bizimkininde önceki evresi ağzını dayamaktı canım :)) yani sıradaki damacanayı normal insanlar gibi kullanmaya çalışmak hazır olD
ben zaten o damacananın ucundaki çeşmesini kaldıralı çokk oldu direk hortum gibi bizimkinin ucu uzun süredir :)
ya arkadaşlar hepinize merhaba siz benden tecrübeli olduğunuz için size danışmak istedim.benim bebek iki aylık internetten neler yapa bilir diye okuduğum şeyleri henüz yapamıyorum moralim çok bozuldu.bizi dinliyor ama bize gülmüyo.benim gibi bebegi ikinci ayından geç gülen oldumu.bide hala sarılığı geçmedi bu normalmi bi artış yok ama hala gözlerinde hafif sarılık var.birde kalbi delik doğdu 3. ayında gelin dediler kapana biliyomuş kapanırmı sizce ya uffff çok moralim bozuk bunları kimle paylaşacam bilemedim.annemlere anlatınca çok kuruntulusun deyip bana kızıyolar bilmiyorum ya o kadar da çok konuşarum ama tepki yok beni dinlerken uyuyup kalıya.bazen başka şeylere bakınca gülüyo özellikle sabahları.ama ne biliyim işte yoğun bakımda falan yattı bende şeker olduğu için doğunca yanıma vermediler orda kafasını falan mı çarptılar böyle gelişimi ayına göre deyil diye bile düşünüyorum.bilmiyorum valla bana bi yardımcı olun sizin bebişler nasıldı.
Canım her bebeğin gelişimi farklıdır.Bazen bazı şeyleri ayına göre geç yapabiliyor endişe etme.Sarılığına gelince gözlerdeki sarılık hemen geçmiyor biraz süre alır demişti doktor bana da bizimde hafifte olsa var yaşını bulabiliyor bazen gözlerdekinin geçmes demişti.Bende çoğu çocuğun delik olur olur ama zamanla kapandığını duymuştum.Ne derece doğrudur bilemem ama.Doktora götür içinin rahat etmesini istiyorsan canım..
çok teşekkür ederim cevapların için senin nasıl olmuştu ikinci ayında gülmeye tepki vermeye başlamışmıydı.haftaya kontorolü var götürünce sarılığı sorucam kalp deliğinide bende şakar olduğu için olurmuş doktor öyle dedi 3. ayına kadar doktorlarda bekliyecek zaten sonra kontorolü var kapana biliyomuş işallah kapanır.
ya arkadaşlar hepinize merhaba siz benden tecrübeli olduğunuz için size danışmak istedim.benim bebek iki aylık internetten neler yapa bilir diye okuduğum şeyleri henüz yapamıyorum moralim çok bozuldu.bizi dinliyor ama bize gülmüyo.benim gibi bebegi ikinci ayından geç gülen oldumu.bide hala sarılığı geçmedi bu normalmi bi artış yok ama hala gözlerinde hafif sarılık var.birde kalbi delik doğdu 3. ayında gelin dediler kapana biliyomuş kapanırmı sizce ya uffff çok moralim bozuk bunları kimle paylaşacam bilemedim.annemlere anlatınca çok kuruntulusun deyip bana kızıyolar bilmiyorum ya o kadar da çok konuşarum ama tepki yok beni dinlerken uyuyup kalıya.bazen başka şeylere bakınca gülüyo özellikle sabahları.ama ne biliyim işte yoğun bakımda falan yattı bende şeker olduğu için doğunca yanıma vermediler orda kafasını falan mı çarptılar böyle gelişimi ayına göre deyil diye bile düşünüyorum.bilmiyorum valla bana bi yardımcı olun sizin bebişler nasıldı.
kızlar oğlum sinirlenince veye ben kızdığımda kafasını duvara vuruyor.1 haftadır böyle davranıyor çok üzülüyorum.
eveet oluşumun yenileriyle karşınızdayım:))
pıtırcığım oyuncaklarıylaa oynadıktan sonra hepsini tek tek toplayıp sepetine atıyo. benim gibi pasaklı ananın oğlu nerden öğrendi bunu bilemiyorum
hani masada otururken elimizi çenemize koyarız ya şu düşünme hali dün yemek yiyoruz annem ben oğlum sonra yemek bitti sohbet edioruz ikimizinde eli çenesinde annemle bi baktım oğlumunda iki el çenesinde öle bize bakıyo şimdi nezaman yapsak oda yapıyo.
gülerken azını kapatıyo iki eliyle buda dün çıktı meydana :))
bide aslında uzun zamandır yaptığı bişey var. dikkat çekmek istediğinde yada komik bişey olduğunda kafasını yukarı kaldırarak kahkaha atma taklidi yapıyo sonra biz güldükçe tekrara tekrar yapıyo haha haha diye...
söylemiştim daha önce oğlum öpmeyi öğrendi inanılmaz bi duygu ama artık sabah benden önce uyandıysa beni öperek uyandırıyo. inanılmaz güzel bi duygu ya
dün annem karnıbahar ve brokoliyi kullanarak bi yemek yapmıştı oğlum okadar çok severek yediki şaşırdım. bide yemeği çatala takıyorum ona veriyorum ben yedirirken azını minik minik açar normalde ama kendi çatalı azına götürürken azını kocaman açıyo.
kendisine aferin dendiği zaman alkışlıyo demekki iyi bişey yaptığının ve taktir edildiğinin farkında ama bazı şeylerde artık otomatiğe bağladı mesela oyuncağını sepetin içine atınca bize bakıp alkışlamaya başlıo yada yemeğini çatalla azına her attığında. tabi bu sefer bizde zorunlu olarak aferinnnn diyoruz...
kıslar bide sorunumuz var bu nasıl bir hastalıktır anlamadım gitti geçmedi bu burun akıntısı tam azalıyo artık diyodum bugün yine çoğaldı bide burnu tıkanmmıyodu şimdi tıkanmaya başladı emmek kuzucum için dert oldu resmen. 2 gündür ıhlamur içirmedim belkide o yüzdendir. sabah yine yapıım kahvaltıya bari.
bu arada bizimki pekmez yemezdi şimdi pekmezlede aramız iyi her sabah 2 çay kaşığı veriyorum.
balığıda bazen yiyo iştahla bazen yemiyo şimdi balık çorbasını deniycem bende hiç içmedim şimdiye kadar ama güzel diyolar bu açığıda böylece kapatırız inşallah.
kıslar bize dua edin geçsin şu oğlumun burun akıntısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?