- 17 Haziran 2010
- 264
- 77
- 118
Merhab arkadaslar benimde oglum 3 ayını doldurdu 4 den gun almaya basladı , acıkcası internette bir dolu sey yapıyor soyle yapabilir boyle yapabilir diye bende oglumda orda olmayanları gorunce moralim bozuluyor bazan, mesela ellerini tam olarak kullanamıyor yani birseyi eline versem bırakıyor hemen tutmuyor, renkli oyuncakları var ona dogru tutunca falan boyle bi heyecanlanıyor cabalıyor sanki ama okadar yani ellerini falan kullanamıyor, kafasını tutuyor henelde kucakta falan ama yuz ustu koydugumda bilemiyor bi turlu napacagını oylece kalıyor kafası yerde bende korkuyorum tabi.Doktora sordum kac kere basını tutuyorsa bişey olmaz dedi.Guluyor oyunlara falan ama oyle sesli baya seri halinde degil, guldurmek icin biraz caba sarfetmeniz lazım yani.İşte oyle arkadaslar valla ne sıkıntılı işlermiş bunlar ya allah yardımcımız olsun
ya evet ben de sinir oluyorum o kıyaslamalara. yok senin kızın neden sessiz. yok diger bebekler hareketli seninki neden suskun. ya cocuk evde cıldırıyo oyun oynuyo konusuyo, dıssarda sut dokmus kedi gibi susuyo.millet de tabi hemen elestriyo, bir de ben genc anne olunca hemen asağılamaya nasihat vermeye baslıyolar. bosver ya millete bakarsan bizimm kızın liseden mezun olması lazım:))))) ben yurutec kullanmıyorum sadece koltuk altlarından kavrayıp ayagını yere basmasını saglıoyoum yuzustu yatırıp surunmesını saglıyorum. saglıklı olsunlar da bebişlerimiz yurumek tepinmek sonra da olur.
oğluma dün yürüteç aldık.yürüteç kullanmaya karşıyım aslında 10 dk dan fazla tutmuyorum zaten daha yürüteçte ilerleyemiyor.Dikkatimi çeken bir şey oldu;oğlumu yürütece koyunca dimdik durmuyor koltuğuna oturuyor öyle oynuyor.Acaba kambur mu diye korkuyorum.Oğlum 5 ay 18 günlük.Üst kattaki komşumun kızıyla aralarında 10 gün var onun kızı yürüteçte dimdik duruyor.Birde sürekli o kızla oğlumu kıyaslamalarından bıktım artık yaa yok o kızın dişi çıkmaya başlamış benimkinin daha çıkmamış,o kız daha şişmanmış benimki zayıf duruyormuş.Sanki şişman olunca sağlıklı oluyor anlamına geliyor.Benim oğlumun boyu 72 cm onun kızının boyu daha kısa.Onun kızı şişman olur tabi hareket etmiyor ki ne dönebiliyor ne elleri,kolları,bacakları hareketli öylece yatıyor tabi şişer.İçimi sadece burda dökebiliyorum.Sanırım fazla sabrım kalmadı bir gün fena patlıcam yeter artık yaa oğlum kimseyle kıyaslanmasın !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?