• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimiz olmuyor :(((

Herşey normal çıktıysa bir problem yok demek ki. Ha diyince olmuyor zaten bende korunmayı bıraktıktan 1 sene sonra hamile kaldım. Biraz sabır ve stres yapmayın etkiler.
Yaa bende şöyle salak bir psikoloji oluştu. 10 ay olmadı 11. Ay mı olacak???

Bunu aşamıyorum oysa günümüzde 1 yıldan önce çocuk sahibi olma oranı çok düşükmüş.

12. Ay oldu demek sizinde. Ben şu an 11. Adetimi bekliyorum :))) doktora gidip kendimi yerlere atıcam. Aynı aptallığı 6. Ayda yaptım.

Kafanıza takmayın düşünmeyin akışına bırakın.Ben çok takıyordum.5 yıl olmadı.Çok doktor değiştirdim.Hepsi bir sorun yok dedi.En sonunda vazgeçtim.Olmuyorsa vardır bir hayır dedim.O ay hamile kaldım.Şimdi ikinci bebeğime hamileyim.Korunmayı bıraktım.6.ayda hamile kaldım.Çünkü kafam rahattı.Hemen oldu o yüzden.Stres çok etkiliyor gerçekten

İlaç kullanmadan da doktordan yumurta takibi isteyebilirim dimi??
Sanirim isteyebirsin..ama evde kendin takip et ben hep öle yapiyodum yumurtladigim günleri degerlendiriyodum :)))
9 sene başka sorunlarla bogustuktan sonra kendiliginden hamile kaldim mucizemle simdi parktayiz
Rabbim isteyen herkese beklemeden nasip etsin insalahhh

Sanirim isteyebirsin..ama evde kendin takip et ben hep öle yapiyodum yumurtladigim günleri degerlendiriyodum :)))
9 sene başka sorunlarla bogustuktan sonra kendiliginden hamile kaldim mucizemle simdi parktayiz
Rabbim isteyen herkese beklemeden nasip etsin insalahhh
Ayyy aminn maşallah sizede sağlıkla büyütün.

Ovülasyon testi yaptım 16. Gün kıpkırmızı 17. Gün silik ama oluyor.

Olacağı varsa da hep stresten olmuyor biliyo musun. Ben 2.ayımda hemen umutsuzluğa kapıldım basladım 2 aylık evliyim cocugum olmuyor konularını aratmaya. Sonra 6.ayımda o ay hic beklemiyordum dişim cok kötü ağrıyordu diş ağrısından bişey düşünemiyordum o ay oldu Allaha şükür. Stres yapma olur insallah daha 11 aydır deniyosun

Sperm morfolojisinr ve dna hasarina da bakilmali. Bizde de dediginiz seylerde problem yok. Hatta lökosit de yok. Ama morfolijimiz sifir. Dna hasari ne durumda henüz bilmiyoruz. 16 aydir deniyoruz. Bu ay asilama olacagiz. Olmadi tüp bebek.

Bizim de yuzde 3 morfoloji. En az 4 olmaliymis.
Morfoloji önemli dimi

Yaa bende şöyle salak bir psikoloji oluştu. 10 ay olmadı 11. Ay mı olacak???

Bunu aşamıyorum oysa günümüzde 1 yıldan önce çocuk sahibi olma oranı çok düşükmüş.

12. Ay oldu demek sizinde. Ben şu an 11. Adetimi bekliyorum :))) doktora gidip kendimi yerlere atıcam. Aynı aptallığı 6. Ayda yaptım.
Ya canım ovulasyon testi denesene. Ben o kadar bekledim sonra dayanamayıp ovulasyon testi aldım öyle hamile kaldım. Tam da 12 ayda kalmıştım.

Kadin doguma muayene ol cnm klomen gibi yumurta sayisini kalitesini artiran haplar verir .kullandinmi hic ilac.bir de amh baktir kadindaki yumurtalik rezervi.ben de 3 yillik evliyim bi yil korundum 2 yil olmadi bizedede sorun yoktu bi suru klomen kullandim asilama yaptirdim sogan kuru. maydanoz buhari .deve eti .kedi hindi .yaki vurma. bardak cektirme herseyi denedim tibbi yada bitkisel;).tup bebekle hamileyim simdi şükür

Ya kafadan atin diyoruzda ama atmak mumkun degilki.adet gunumu iple cekiyorum resmen bir gun geciksin test yapmayi dysunuyorum hep nasil atacagiz kafadan

Ankaradayım bunlar için nereye gitmemi önerirsiniz?? Tüp bebek merkezine mi?? 11 ay bizimde
11 ay uzun bir süre değil. Bence kendinize biraz zaman tanıyın. Bu konuya çok odaklanmayın. Bir tanıdığımın 2 yıl olmadı bebeği sonra kendiliğinden oldu. Herşeyin başı moral. Strese girmeyin elbette olur herşey normalse

arkadaşlar dün konu açmıştım bir derdim daha var,
11 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı hala.
eşim bütün testleri yaptırdı sadece lökosit fazla çıktı yani enfeksiyon varmış ama bu tek başına çocuk olmaması için bir sorun değil dedi doktor. sperm sayısı vs iyi çıktı. bende aynı şekilde hormon testi vs. hepsini yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı çok şükür, ama hala olmuyor çocuğumuz. rahim filmi de çektirdim çok şükür temiz çıktı.
benim gibi olup hamile kalan var mı acaba?
Bende ilk kızım üç yasındayken ikinciye karar verdik
Bi türlü olmadı
Testler yapıldı rahim filmi cekildi hersey normaldi
Üç sene bu sekilde gecti.sonra ümidimiz kesilmişti
Baska rahatsızlıgım için doktora gitmiştim
Kan ilacı vermişti
Onu bir ay kullandım
Hamile kaldum
İlaç mı vesile oldu bilemiyorum
Herseyin bi zamanı var bence.kızım altı yasındayken ikinci cocuk sahibi oldum
Şuan diyorum iyikide gec olmuş

eşim bütün testleri yaptırdı sadece lökosit fazla çıktı yani enfeksiyon varmış ama bu tek başına çocuk olmaması için bir sorun değil dedi doktor. sperm sayısı vs iyi çıktı. bende aynı şekilde hormon testi vs. hepsini yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı çok şükür, ama hala olmuyor çocuğumuz. rahim filmi de çektirdim çok şükür temiz çıktı.
Beeeen varım tam bir buçuk sene kendimi yerden yere vurdum ilaçlar takipler rahim filmi neler neler en sonunda Rabbim nasip etti hiç üzülme zamanını bekliyor bebişin. Biliyorum şuan sabretmek sana zulüm geliyor ama sonunda alacaksın müjdeni :)

Enfeksiyon ilacı kullanmadınız mı

4 yıllık evliyiz. Çok şükür bir bebeğimi oldu sonunda inşallah sizinde olur hayırlısıyla. Biz korunmadan 2 yıl birliktelik yaşadık fakat kazarada mı olmaz diye hep korktum ben sonran ciddi ciddi istedik 4,5 ay denedik ama olmadı ve ben çok üzüldüm çok taktım kafama sonra 5. Ay sanırım eşim boşver bizimde bebeğimiz olmasın ne yapalım kısmet dedi bende öyle düşündüm ve aklımdan bu fikri attım relax davrandım ve o ay hamile olduğunu öğrendim bana rahat olmak lazım gibi geliyor ya rahat davranın bir iş gibi görmeyin oluraa olur deyin. Bazı şeylerin zamanı vardır.

Back
X