Kusura bakma yazmadan duramadim, öyle bir yazmisinki acil cevap verin doguma az kaldi cocuk sarisin olmazsa dogumu durduracagim dermis gibi olmus...
Aklinda fikrinde cocugunun olmasi cok dogal birsey her hamile anne adayi gibi, ama bence yogunlugu cocugun sarisinligine esmerligine, ten , sac , göz , kas , vs, vs rengine degilde saglikli bir cocuk olmasina ver...
Saglikli bir bebek veriri rabbim insallah, iyi bir dogum diliyorum...
bende hamileyken çok merak ederdim bebeklerim kime benzeyecek diye..merakın çok normal canım.eşimde bende beyaz tenliyiz,kumralız.benim gözlerim yeşil,eşiminki bal rengi.bebeklerimiz ikiz.ikiside kumral,gözleri ela gibi.biri daha esmer diğerine göre.ama ben sarışın olmalarını istemedim hiç.sarışınları pek sevmiyorum:)..kumral isterdim her zaman Allah gönlüme göre verdi.bebeğine sağlıkla kavuş İnşallah canım.
kumral olan insanlar genelde bebekken sarışın oluyorlar.sonradan saç rengi koyulaşıyor göz rengi değişenler var.bebekken sarışın olupta biraz 6 7 yaşına gelince saçının rengi kahverengiye dönen dediğim gibi çok insan var çevremde.çok klasik bişey ama mesela ben sapsarıymışım küçükken ama şimdi kahverengi saçlarım
Canım annen ve annannen baban ve babasından olan çocuklarda olmayabilir. Bu eşin içinde geçerli. Ama ondan önceki kuşaklarda varsa gen kırılmasıyla geliyor bir şekilde.
eşim baya esmer
hatta sülalesinde köylerinde ela gözlü bile yok
benim babam dahil bütün amcalarım dedem babaannem halalarım
sarışın mavi gözlü
ama ben kumral kahverengi gözlüyüm
kızımın saçları açık kumral
gözü siyah
oğlumunda gözü siyah saçı daha koyu kumral
bende kapkara bebekler bekliyodum ama tersi oldu tenleri beyaz:)
ama suratları eşime çok benziyo
özelliklede oğlummmmm resmen sıkıştırılmış eşim gibi:))))
canim benim annemin tarafi hep sarisin mavi gozlu.ben dogdugumda kapkara killi oldukca cirkin bir beebkmisim resimlerimi yok etmek geliyo icimden ama ani isde atamiyorum:)))
ama bababim tarafi hep esmer onlara cekmiism heralde.ama suanda beyaz tenliyim golzerim ela gibi aslinda yesilde koyu yesil.saclarimin o simsiyah halinden eser yok.
benim esimde kumral yesil gozlu.oglumda sapsari saclari var beyaz tenli masmavide gozleri var masallahh diyelim nazar degmesin.suan 1 yasinda ilaerde degisirmi pek sanmiyorum geenlde sairisin bir aileyiz.ama hepsindenonemlisi saglikli olsun.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?