Doğuma Hazırlık bebeğimize isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sezince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
445
4
96
Diğer
Slm... Bebeğimize isim arıyoruz... Şu üç isim arasında kaldık: Ezel, Duru, Nehir. Ne dersiniz, hangisi daha güzel? Bir öneriye daha ihtiyacım var: İkinci isim kullanılmalı mı sizce? Şimdiden teşekkürler... kaydirigubbakcemile5

üçünün içinden duru dicem kulağa daha hoş geliyo
iki isim koymak iyi derler bende iki isim koyucam kızama

bence nehir cok guzel bende kızım olursa nehir koyucam adını inş sız kac aylık hamılesınız.bu arada sız reglden yaklasık kac gun sonra hamıle kaldınız.

Duru çok güzel. Bence asla ve asla ikinci isim kullanılmamalı, çünkü ilerde çok zorlanır. Sana hangi isimle hitap edelim, en çok hangi ismi kullanıyorsun gibi birçok soruya maruz kalacak ve sadece bunlarla sınırlıda değil yaşayacakları. Ben iki isme sahip biri olarak asla diyorum. Ama sizin içinizden ne geçiyorsa onu yapın.

bence nehir cok guzel bende kızım olursa nehir koyucam adını inş sız kac aylık hamılesınız.bu arada sız reglden yaklasık kac gun sonra hamıle kaldınız.
31. haftadayım; ancak erken doğum riskim var. ben hamile olduğumu epey bir süre anlayamamıştım; çünkü hiç beklemiyorduk sürpriz oldu yani... bu arada hani şu klasik testler var ya eczanelerde satılan onlardan almıştım.

kesinlikle duru diyorum çok hoş.ayrıca iki ismi hiç sevmiyorum ben neticede biri daha çok kullanılıyo diğeri okul hayatında sınav formlarını doldururken çocuğun başına bela oluyo.yine de siz bilirsiniz tabi.

slm,benim de doğumuma yaklaşık 1 ay kaldı,biz 3.ayımdan itibaren kızımıza Ezel ismini koymaya karar verdik,sonra ezel dizisi başladı ama dizide erkeğin ismi ezel,bence kıza daha çok yakışan bir isim,benim bildiğim 2 kişi var Ezel adında ikiside kız,son kararınızı verdinizmi?

bencede nehir ismi daha güzel ezelin anlamı çok hoş değil duru hem çok kullanılıyor hemde bi marka ismi en güzeli nehir canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benimde kızım olcak ismindede çok kararsız kaldık çok zor bi sorumluluk kızlar.sen kaç aylık hamilesin

Ezelin anlamı neden hoş değilmiş başlangıcı ve sonu olmayan hep var olan demek ya da bir şeyin başladığı an demek bence gayet hoş bir anlamı var canım !!!!

duru bana da sabun u hatırlayıyor, ezel hoş ama erkekler de kullanıyor, nehir den de çok..var. nasıl bir karmaşa yarattım yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…