• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimizi büyütürken birbirimize destek olalım

psikologmom

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2025
12
5
1
32
Hepimiz kendi yolculuğumuzda aynı şeyleri yaşıyoruz; uykusuz geceleri, ilk gülüşün heyecanını, bazen kaybolmuş hissetmeyi, bazen yeniden güç bulmayı… Bu formda; bebeklerimizi büyütürken birbirimize destek olmak, tecrübelerimizi paylaşmak, sorularımıza cevap bulmak ve yalnız olmadığımızı hissetmek için bir araya geliyoruz

19. aydan merhaba, kelimeler konusunda sıkıntımız var. anlıyor evet ama baba gel dede abi. anne henüz nenne durumunda.

Size çok sevindim. Konuma yazdığınızda konuşmuştuk. Allah hayırlı ömür versin sağlıkla büyüsün mürüvetini görün inşaAllah. Bende kavuştum 💚 7 aylık olacak 11 gün sonra 💚
Sağ ol canım benim amin çok sevindim kavuşmana Allah isteyen herkesin kucağında olursun

19. aydan merhaba, kelimeler konusunda sıkıntımız var. anlıyor evet ama baba gel dede abi. anne henüz nenne durumunda.
19. ay için söylediğiniz kelimeler aslında gelişim içinde kabul edilebilir. Anlaması, ‘gel–ver’ gibi komutları alması çok olumlu. Bazı çocuklar ‘anne’ gibi kelimeleri daha geç netleştiriyor. Takip etmek yeterli olur, belirgin bir gecikme görünmüyor

19. ay için söylediğiniz kelimeler aslında gelişim içinde kabul edilebilir. Anlaması, ‘gel–ver’ gibi komutları alması çok olumlu. Bazı çocuklar ‘anne’ gibi kelimeleri daha geç netleştiriyor. Takip etmek yeterli olur, belirgin bir gecikme görünmüyor
komutları alması çok iyi şükür hceleyerek konuşuyorum bakıyor ağzıma ama uygulayamıyor henüz sanırım çalışan anneyim yeterli ilgilenemiyor muyum diye kendimi yiyorum son 2 haftadır. hafta sonu yun grubuna yüzmeye götürüyorum. oyuncaklarla ilgilenmiyor 3 dk oynarsa çok oynadık gibi geliyor. kitap okuyorum alıp elimden bitti diyor. taktım sanırım biraz .

3.5 yaştan merhaba tek başına desteksiz büyüten bi anneyim zorluklarıda var ama gözünüzün önünde büyüyorlar Allah sağlık versin inşallah

Back
X