Bebeğimizin kalp atışını duyamadık :(

hazaslan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
84
79
18
Merhaba arkadaslar
Benim annem 41 yasinda ve hamile oldugunu ogrendik gectigimiz hafta asiri mutlu olduk gercekten:) doktorumuz 5+4 gunluk oldugunu soyledi. Kesenin filan cok iyi oldugunu soyledi ve bu hafta icin tekrar cagirdi bizi suan ise 6+6 haftalık olduğunu soyledı fakat kalp atısını duyamadık hep ultrason ile hemde vajinal yoldan kontrol ettik fakat kalp atışı duyamadık:( doktorumuz hamileliklerde böyle durumlar olabileceğini söyledi cuma günü sabahtan tekrar gidecegiz fakat bebeğin %30 saglıklı olabilecegini söyledi maalesef gercekten çok üzüldük annem şuan olduğundan daha hashas:(
Kese ve kesecik gözüküyor ama bebek gözükmüyor maalesef tam olarak anlatamamış olabilirim konuyla sadece bu kadar alakam var çünkü
Bu durumda olupta sonunda bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenen var mı acaba ? Olumlu ve olumsuz sonuçlarınızı yazabilir misiniz rica etsem şimdiden teşekkürler

Devlete mi gittiniz? Devletin cihazlari genelde esi cihazlar oluyor. Benim kalbi atan bebegimi goremeyip bos gebelip, yarin gel kurtaja alalim demislerdi.

Kalp atisi icin 9. Haftaya kadar normal. Anneniz moralini yuksek tutsun. Onun su an ihtiyaci olan sey yuksek moral. Ve ayrica kardesiniz cok sansli. 💕

Annenin hamile olmadan evvel adet döngüsü yada yumurtlaması düzensiz olur muydu? Böyle sorunlar yaşayan kadınlarda bebeğin kalp atışları geç duyulabiliyor. Benim derslerimde gördüğüm kadarıyla 7.haftada kalp atışları kesin olarak duyulur. Eğer duyulmuyorsa 2 hafta beklenmelidir. Dediğim gibi bunlar benim hocalarımdan öğrendiklerim.. en doğrusunu doktorunuz bilir..Annen lütfen moralini bozmasın, o kadar mühim ki annenin psikolojisi.. Hemen endişe etmeyin, umarım minnoş portakal hayata tutunur:) ayrıca ne güzel abla olmuşsun:) Güzel haberlerini bekliyorum..

İlk bebeğimde kalp atışı duymak için heyecanla gittiğim hastaneden maalesef aynı sebeple içim acıyarak, ağlayarak çıkmıştım. Usg ve vajinal bakıldı ve bebek ölü dendi. Sonrasında 3 doktora daha gittim ve kaybettim
Yalnız şöyle bir şey var hastalıklı bebeği vücut kabul etmıyor ve atıyormuş
Bazen de 7 hatta 8 de kalp atışı duyanlar oluyor
Cuma öğrenirsiniz artık, hakkınızda hayırlısı..

9. Haftaya kadar doktara gitmedim ..deger yukseliyor mu stresine bile girmedim ..bundan once stres yuzunden 3 tane kimyasal gecirince temkinli davrandim şükürler olsun 9. Haftada direk saglikli bebek dedi kan dahi vermedim..benim de iki kizim var 20 ve 18 yasinda cok mutlular kardesleri olacagi icin darisi sana olsun kuzum insallah

Canım ümitsizlendirmek gibi olmasın ama bana da 6 haftalıkken bebeğin kalp atışı yok iki hafta sonra gel dedi gittiğimde bebek görünmüyordu Dr normal değil bu dedi zaten iki üç gün sonra düşük oldu kendiliğinden hayırlısı böyleymiş.. umarım sizde aynı şey olmaz 9 haftalıkken bile kalp atışı duyan görmüştüm

Devlete mi gittiniz? Devletin cihazlari genelde esi cihazlar oluyor. Benim kalbi atan bebegimi goremeyip bos gebelip, yarin gel kurtaja alalim demislerdi.

Kalp atisi icin 9. Haftaya kadar normal. Anneniz moralini yuksek tutsun. Onun su an ihtiyaci olan sey yuksek moral. Ve ayrica kardesiniz cok sansli. 💕
Hayır özel hastaneye gittik :/ zaten cuma günü olumsuz bir şey söylerse başka doktorlara da bakacağız. Annem için de moral biraz zor ağlayıp duruyor :( teşekkür ederiz iki tane ablası var bizim inşallah neşemiz olucak evimizde:)

Canım ümitsizlendirmek gibi olmasın ama bana da 6 haftalıkken bebeğin kalp atışı yok iki hafta sonra gel dedi gittiğimde bebek görünmüyordu Dr normal değil bu dedi zaten iki üç gün sonra düşük oldu kendiliğinden hayırlısı böyleymiş.. umarım sizde aynı şey olmaz 9 haftalıkken bile kalp atışı duyan görmüştüm
Düşük önleyici ilaç kullanmaya devam et dedi zaten olursa bir kaç gün içinde olur dedi bugün doktordan sonraki 2. günümüz inşallah cuma günü güzel sonuç alırız

9. Haftaya kadar doktara gitmedim ..deger yukseliyor mu stresine bile girmedim ..bundan once stres yuzunden 3 tane kimyasal gecirince temkinli davrandim şükürler olsun 9. Haftada direk saglikli bebek dedi kan dahi vermedim..benim de iki kizim var 20 ve 18 yasinda cok mutlular kardesleri olacagi icin darisi sana olsun kuzum insallah
Teşekkür ederiz inşallah :)
Ben 22 kız kardeşim 20 yaşında bizde çok mutluyuz inşallah evimizin neşesi olucak diye Ümit ediyorum olumsuz bir cevap alırsak yine bir başka doktorlara gitmeyi düşünüyoruz

İlk bebeğimde kalp atışı duymak için heyecanla gittiğim hastaneden maalesef aynı sebeple içim acıyarak, ağlayarak çıkmıştım. Usg ve vajinal bakıldı ve bebek ölü dendi. Sonrasında 3 doktora daha gittim ve kaybettim
Yalnız şöyle bir şey var hastalıklı bebeği vücut kabul etmıyor ve atıyormuş
Bazen de 7 hatta 8 de kalp atışı duyanlar oluyor
Cuma öğrenirsiniz artık, hakkınızda hayırlısı..
Teşekkür ederiz doktorumuz çok olumlu konuşmadı ama öğreneceğiz dua edin lütfen

Annenin hamile olmadan evvel adet döngüsü yada yumurtlaması düzensiz olur muydu? Böyle sorunlar yaşayan kadınlarda bebeğin kalp atışları geç duyulabiliyor. Benim derslerimde gördüğüm kadarıyla 7.haftada kalp atışları kesin olarak duyulur. Eğer duyulmuyorsa 2 hafta beklenmelidir. Dediğim gibi bunlar benim hocalarımdan öğrendiklerim.. en doğrusunu doktorunuz bilir..Annen lütfen moralini bozmasın, o kadar mühim ki annenin psikolojisi.. Hemen endişe etmeyin, umarım minnoş portakal hayata tutunur:) ayrıca ne güzel abla olmuşsun:) Güzel haberlerini bekliyorum..
Teşekkür ederiz :) cuma günü tekrar güncelleme yaparım

İçinizi ferah tutun. İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Benim bildiğim 8-10 haftalıkken duyulmaya başlanır genelde.

Geç döllenme olabilir bende 7nci haftada duydum 38 yaşımda ilk bebeğime hamile kaldim..doktorlar ümitsiz konuşur zaten hele yaş ileriyse hemen riskli yok sendromlu bebek yok zekası falan insanın moralini bozuyorlar.hazirlikli olun bunlarada ..allahin izniyle saglikli bir gebelik ise saglikla ilerler zaten

Back
X