bebeğimle başbaşa ağlıyorum...

Çok fazla ödün vermişsin kendinden.. Sen kendinden ödün verdikçe daha fazlasını istemiş isterde.. Siz bence biraz kendinizi ve bebeğinizi şımartın kocanızdan önce..

Bu saydiklarini yapmasan el üstünde tutulurdun ağlama bırak boşancaksa bosansin sn çok merhametli çokda iyi bi insansın belli çocuğum için katlanym diye düşünme allah onun rizkini verir mutsuz bi yuvada buyuyecegine mutlu güçlü bi anneyle büyümesi onun için daha saglikli

Adam sevgiliyken aldatmış evlenmişsin, hakaret, şiddet ne varsa yapmış bile bile hamile kalmışsın ne diyelim kendi düşen aglamaz. Bana küfür eden adamla aynı yataga girip sevişmem bebegi boşanmamak için yapmışsınız

Böyle bir adama neden erkenden kalkıp ütüsünü yapıp yemeğini onca yolu yüreyerek götürüyorsunuz?? Daha çok tepenize çıkması için mi?? Kızmayın ama bir söz vardır Sen eşşek olursan semer vuran çok olur.

Kendine değer ver güzel kardeşim yaşın 21 niye bu yaşta kendini hizmetçi ettin bu adama, hoş bir bayanada benziyorsun profil resminden.

Kocandan boşan demicem çünkü küçücük bebek var zaten bebek yokken aldattığında bile affettiysen şimdide çocuk için tekrar denemelisin ama UMURSAMA o adamı. O evde yokmuş gibi davran yemek götürme sabah kalkma ütüsünü yapma ev işlerini süründür ve kendine bak süslen süslen çalışıyorsan işine öyle git. Bak bunları yapabilirsen karşındaki de n'oluyo ya der ve kaybetme korkusu girer içine. Ya öyle olmazsa dersen olacağı boşanmak ki şimdide boşanmanın eşiğindesiniz kaybedeceğin bişey olmaz

Tek sucunuz sevmek degil..cok sucunuz var..hepsinin geri dönüsü var da..en büyük sucunuz bebeginizin yok iste
Deger vermek sucsa sucluyum ama benim bebegim harika bir hayat yasayacak ya babasi adam olaxak pisman olacak ya da bosanicaz ama harika bir annesi var onu seven simdiden ben onun icin olurum

Deger vermek sucsa sucluyum ama benim bebegim harika bir hayat yasayacak ya babasi adam olaxak pisman olacak ya da bosanicaz ama harika bir annesi var onu seven simdiden ben onun icin olurum

Bana öyle olacak izlenimi vermediniz ama..siz de herkes icin ölüyorsunuz..bu kadar uclarda yasamayin..

Niye Türk kadınları bile bile böyle hak etmeyen adamları alıp tepesine çıkarıyor anlayamıyorum. Yani aldatılıyorsun üstüne evlenip çocuk yapıyorsun. Geçmiş olsun artık.

Sevgiliyken bunu yaptigimda beni sevdigini fark edio ozurler dilemisti cok guzel zamanlae gecirip evlendik simdi el altinda goruyor

Off be arkadaşım adam pişmanım dese senin derdin falan kalmayacak, kocan ne dese kanmaya hazırsın farkında mısın.Adam sana tokat atmış hem de hamileyken sen hala ben değer verdim falan diyorsun.Verme değer falan o adama.Çocuğun ve kendin için bir şeyler yapmaya çalış şimdi.Adam bebeği görünce birden melek kesilmeyecek.

onyargisiz insan diye sana deniyor cok sagol cok guzel destek oldun beni anladin gervekten duzelirse surer duzelmezse biter zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…