- 7 Mart 2015
- 236
- 162
- 23
- 50
NE gibi fotoğraflarHepsi var ama kiymet yok iste... sevgiliyken evlendikten sonra da whatsappa gelen fotolari yakaladim
hamile insana ne kadar guzel moral bunlar agliyorum ben burda gynah ya bir tekmede sizlerden yiyelimYa Allah askina adamla evlenen de onu bu sorunlu dünyaya getiren de sizsiniz..
Bu yavrunun günahina siz girmissiniz!
kusura bakma da vicdan lazim dimi? Ben deger veriyorsam seviyorsam karsilik verilir vuulmaz ayrica moral almak icin actigim bir konu destek olmaniz icin kostek degil
salona geldim burda yatiyorum hak mi bu herkese hak ettigini vermiyorux iisteHatayi iste burda yapiyoruz; sacimizi supurge ediyoruz.
Hala anlayamadk, hala.
hamile insana ne kadar guzel moral bunlar agliyorum ben burda gynah ya bir tekmede sizlerden yiyelim
2 gun iyi 5 gun kotu birine mi? artik yoruldum allah basina vermesin de yasamayan bilemz tek sucum sevmek olduBu atari esine yap..
Aynen oyleEşeğe kıymet verirsen ; kendini yarış atı zanneder ...
2 gun iyi 5 gun kotu birine mi? artik yoruldum allah basina vermesin de yasamayan bilemz tek sucum sevmek oldu
bir iyi bir kotu o cok dengesiz ama kalbe soz gecmedi sonradan gordumBide ustune gidip bebek yapmissin simdi bune ne denir be canim adam seni istemiyor
Deger vermek sucsa sucluyum ama benim bebegim harika bir hayat yasayacak ya babasi adam olaxak pisman olacak ya da bosanicaz ama harika bir annesi var onu seven simdiden ben onun icin olurumTek sucunuz sevmek degil..cok sucunuz var..hepsinin geri dönüsü var da..en büyük sucunuz bebeginizin yok iste
Deger vermek sucsa sucluyum ama benim bebegim harika bir hayat yasayacak ya babasi adam olaxak pisman olacak ya da bosanicaz ama harika bir annesi var onu seven simdiden ben onun icin olurum
Sevgiliyken bunu yaptigimda beni sevdigini fark edio ozurler dilemisti cok guzel zamanlae gecirip evlendik simdi el altinda goruyorBöyle bir adama neden erkenden kalkıp ütüsünü yapıp yemeğini onca yolu yüreyerek götürüyorsunuz?? Daha çok tepenize çıkması için mi?? Kızmayın ama bir söz vardır Sen eşşek olursan semer vuran çok olur.
Kendine değer ver güzel kardeşim yaşın 21 niye bu yaşta kendini hizmetçi ettin bu adama, hoş bir bayanada benziyorsun profil resminden.
Kocandan boşan demicem çünkü küçücük bebek var zaten bebek yokken aldattığında bile affettiysen şimdide çocuk için tekrar denemelisin ama UMURSAMA o adamı. O evde yokmuş gibi davran yemek götürme sabah kalkma ütüsünü yapma ev işlerini süründür ve kendine bak süslen süslen çalışıyorsan işine öyle git. Bak bunları yapabilirsen karşındaki de n'oluyo ya der ve kaybetme korkusu girer içine. Ya öyle olmazsa dersen olacağı boşanmak ki şimdide boşanmanın eşiğindesiniz kaybedeceğin bişey olmaz
Verexek cevabim yok sana beni tanisan anlardin kimse kimsenin icini bilmez uzaktan yasamayan konusurBana öyle olacak izlenimi vermediniz ama..siz de herkes icin ölüyorsunuz..bu kadar uclarda yasamayin..
Deger vermek sucsa sucluyum ama benim bebegim harika bir hayat yasayacak ya babasi adam olaxak pisman olacak ya da bosanicaz ama harika bir annesi var onu seven simdiden ben onun icin olurum
onyargisiz insan diye sana deniyor cok sagol cok guzel destek oldun beni anladin gervekten duzelirse surer duzelmezse biter zatenBu saydiklarini yapmasan el üstünde tutulurdun ağlama bırak boşancaksa bosansin sn çok merhametli çokda iyi bi insansın belli çocuğum için katlanym diye düşünme allah onun rizkini verir mutsuz bi yuvada buyuyecegine mutlu güçlü bi anneyle büyümesi onun için daha saglikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?