bebegimle bosamma sureci cok zor tecrube ve fikirlerinizi bekliyorum acill

o bikere cocugu alamaz vermez mahkeme ona heleki isin gucun var birde daha cok kucuk asla vermezler.kocana gelince anasinin dizinin dibinden kalkip asla bisey yapamaz cunku sana bagli bi adam degilmis.birde bastan kotuymus evliligin niye cocuk yaptin.sanki hala donmeye umudun var gibi geldi bana ama en buyuk yanlisi yaparsin hep cocuguna hem kendine

En doğru kararı vermişsin ailen arkanda mesleğin var... Müstakbel eski eşin hakkında da seni tehdit ettiğine dair şikayette bulundun mu tamam işte senden rahatı yok... Ana oğul kucak kucağa kendi pisliklerinde boğulsunlar bırak...
Dikkat çekeceğim tek nokta; Aile desteği çok önemli... Ailen arkandaysa gerisi hiç umrunda olmasın seni çok güzel bi hayat bekliyo inan bana...

Benimde anne babam bosandi.zor bir surec.babam annemi ve anneanne dedemi evinizdeki tavuklara kadar oldurcem mi demedi annemi 2yil rahatsiz etti.sonra birini buldu unuttu bizi.telefonunuza ses arama kaydeden program yukleyin.her arama kaydedilsin otomatik olarak.belki tehdit icin arar elinizde delil olur.yalniz dolasmayin ise gidip gelirken annem 2yil rahmetli dedemle gidip geldi işe.nobette bile dedem bekledi onu.sizi cok iyi anliyorum.babam aldatiyordu ve siddet vardi.annem hic pisman degil ayrildigina sizde mutlu olursunuz bundan sonra insallah
Ses kaydını haklı olsanız dahi mahkeme kabul etmiyor hemde suç sayılıyor.Ses kaydı dışında herşey delil sayılıyo.

Allah yardımcınız olsun..böyle erkekler neden evlenir anlamiyorum otursunlar annelerinin dizlerinin dibinde ne derseler onu yapsinlar..Allah yavrunla beraber mutlu mesut yasamayi nasip etsin..ekonomik özgürlüğünüz var zaten dik durmaya devam....
Aminn guzel dileklerinjz icin tesekkurler bi bilsem bi anlasam hastalikli ruhlarjna kurban etmek icindi sanrm ki basardilarda Rabbim e havale ediyorum ben onlari tek dilegim bana ve kuzuma tercih ettikleri gostersinler ona gununu :(

Allah yardımcınız olsun..böyle erkekler neden evlenir anlamiyorum otursunlar annelerinin dizlerinin dibinde ne derseler onu yapsinlar..Allah yavrunla beraber mutlu mesut yasamayi nasip etsin..ekonomik özgürlüğünüz var zaten dik durmaya devam....
Güzel dileklrinz icin cok tesekkur ederim bi anlasam bi bilsem hastalikli ruhlarina kurban ettiler onca yilimi ve yasayacaklarimi hayallerimi ve nicesini Rabbim e havale ediyorum topunu :(

Cok büyük gecmis olsun.... Sizden "kurtulduguna" göre anasiyla bebek yapsin artik. Tevbe estagfirullah. Insani günaha sokuyor böyleleri. Ben anlamiyorum böyle erkek evlatlari nasil yetistirilir?? Yani bilelimde ona göre yetistirelim evlatlarimizi. Benimde var Allah korusun bunun gibi olsun istemem.

Zamanla herşey çok daha berraklaşacak.Huzur duygusunu hissettiğinde ise iyiki diyiceksin.Sabır arkadaşım sarıl kuzuna her için sıkıldığında bunu yap çok çabuk geçecek kötü günler
insallah arkadasjm insallah saol o kadar cok istiyorum goz acip kapayana kadar gecsin istiyoruk hersey umar hersey gönlünce olsn

Zamanla herşey çok daha berraklaşacak.Huzur duygusunu hissettiğinde ise iyiki diyiceksin.Sabır arkadaşım sarıl kuzuna her için sıkıldığında bunu yap çok çabuk geçecek kötü günler
insallah arkadasjm insallah saol o kadar cok istiyorum goz acip kapayana kadar gecsin istiyoruk hersey umar hersey gönlünce olsn

Back
X