Bebeğimle ilgili

Abzekh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
136
92
123
36
arkadaşlar bir sorunum var bebeğim 10 aylık ve üç gündür bezi dolmuyo dogru duzgun devam sütünüde içmek istemiyo asla çorba meyve yogurt falan yiyo su içiyo ama sütü asla ağzına almıyo hasta desem keyfide yerinde anlamadım neden içmediğini nasıl doyurucam ben bebeğimi havalar sıcak diyemi acaba deneyimli annelerde yardım bekliyorum konum bi süre taşınmasın lütfen

arkadaşlar bir sorunum var bebeğim 10 aylık ve üç gündür bezi dolmuyo dogru duzgun devam sütünüde içmek istemiyo asla çorba meyve yogurt falan yiyo su içiyo ama sütü asla ağzına almıyo hasta desem keyfide yerinde anlamadım neden içmediğini nasıl doyurucam ben bebeğimi havalar sıcak diyemi acaba deneyimli annelerde yardım bekliyorum konum bi süre taşınmasın lütfen
Benim oğlumda süt sevmiyor, muhallebi yedirsen aptamil in belki yer

Havalardan olsa gerek benim 2 yasindaki oglumda pek bisey yemek istemiyor.

Çok terliyor mu? Sıvnın bir kısmını ter olarak attığı için bezi dolmuyor olabilir.

Bol bol su içirin, yani içebilceği kadar.

Mamayı daha ılık verin sıcakta sıcakiömek istemiyor olabilir.

Muhallebiyi denicem yarın bakalım inş öyle yer evet cok terliyo kolları kafası su gıbı oluyo

Devam sütü yerine inek sütüne geçebilir sin doktoruna danışarak

Back
X