bebegimle ilk tatil ? yardım

gulferr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
143
76
30
arkadaslar sekizinci ayda tatile gideceğiz. bebegim o zaman on aylık olacak. 1 hafta kalacağız ve çadır kuracağız. daha once tatile gitmedim neler götürülur pek bilmiyorum kendim icin degilde kızım için neler goturmeliyim yardimci olurmusunuz

Off 10 aylık bebekle çadır hayatı düşünemiyorum. .tatilden çok çile olur gibi..
bortu böcek,yıkanma giyinme mama vs...
direk vazgeçin bence

Cadir hic iyi bir fikir deil bebekle cok cok zor olur otel pansiyon yazlik ev eyvallah ama cadir..bilemedim
Cocuguna iyi bi gunes kremi al ona ozel..oglen sicaginda gunese dikkat et cabuk carpiyo kucuk cocuklari..denize filan sokarken onlars ozel sisme oturak tarzi seyler oluyor ayni evdeki yurutece benzer cok egleniyo bebisler denizde

Off 10 aylık bebekle çadır hayatı düşünemiyorum. .tatilden çok çile olur gibi..
bortu böcek,yıkanma giyinme mama vs...
direk vazgeçin bence
esimin kuzeniyle gidicez onlarında bizimkinden 8 ay buyuk bi bebegi var. Önceden kararlaştırıldığı için iptal etmek istemiyorum.

Cadir hic iyi bir fikir deil bebekle cok cok zor olur otel pansiyon yazlik ev eyvallah ama cadir..bilemedim
Cocuguna iyi bi gunes kremi al ona ozel..oglen sicaginda gunese dikkat et cabuk carpiyo kucuk cocuklari..denize filan sokarken onlars ozel sisme oturak tarzi seyler oluyor ayni evdeki yurutece benzer cok egleniyo bebisler denizde
evet onlardan biyerde görmüştüm simite benziyo ama oturma yeri falan da var teşekkür ederim ondan alacağım

Çadır gerçekten hiç iyi bir fikir değil. Ben 8 aylık bebeğimle kabakta bungalovda kalmıştım. Duşumuz tuvaletimiz dahil herşey olmasına rağmen resmen tatilden bezdim. Naturel hayat bebekle düşündüğünüz kadar kolay değil

Çadır çok zor ama tatile giderken aklına ne geliyorsa al. Güneş sonrası kreminden tut, ateş ölçer, ateş düşürücü şurup, şapka,50+ güneş koruyucu vs.

Konunuz çok ıyı olmuş benımde 1.bucuk,yasına yakın kızım var ağustos yada eylülde düşünüyoruz ılk defa gıdecez hem kendım hemde çocukla ılk olacak hngı saatde çıkmak,daha ıyı,olur çocuk ıcın bı de ne gıbı şeylere ıhtıyac duyuluyo kıyafet falan güneş kremı nı nasıl kullnacaz

Bu soyledıgınız sımıte benzer aey nasıl nerde bulabılrız onu

Çadır gerçekten hiç iyi bir fikir değil. Ben 8 aylık bebeğimle kabakta bungalovda kalmıştım. Duşumuz tuvaletimiz dahil herşey olmasına rağmen resmen tatilden bezdim. Naturel hayat bebekle düşündüğünüz kadar kolay değil
banada öyle geliyor ama onceden söz verilmis bisey. oyüzden bari tedarikli gideyimde belki biraz olsun rahat ederim diye dusunuyorum

Çadır çok zor ama tatile giderken aklına ne geliyorsa al. Güneş sonrası kreminden tut, ateş ölçer, ateş düşürücü şurup, şapka,50+ güneş koruyucu vs.
evet herkes bunları söylüyor. bisey soracağım güneş kremiyle güneş sonrası kremi farklı şeyler mi

evet herkes bunları söylüyor. bisey soracağım güneş kremiyle güneş sonrası kremi farklı şeyler mi
Tabi ki farklı. Ben 2 beyaz tenli çocuk annesi olarak size iki krem önerebilirim. Güneş için sebamed 50+ kids (spray), güneş sonrası içinde bephantol Nemlendirici. Çok memnun kaldım ben.

Siz bunlar olsa bile öğle saatlerinde Güneş'e çıkartmamaya gayret edin :KK66:

Tabi ki farklı. Ben 2 beyaz tenli çocuk annesi olarak size iki krem önerebilirim. Güneş için sebamed 50+ kids (spray), güneş sonrası içinde bephantol Nemlendirici. Çok memnun kaldım ben.

Siz bunlar olsa bile öğle saatlerinde Güneş'e çıkartmamaya gayret edin :KK66:
Teşekkür ederim ikisini de alicam. benim ki biraz kumral ama :) yanmasın yinede :)

Pekı güneşe çıkmadan bı kremı gelınce de farklı kremmı surecez

arkadaslar sekizinci ayda tatile gideceğiz. bebegim o zaman on aylık olacak. 1 hafta kalacağız ve çadır kuracağız. daha once tatile gitmedim neler götürülur pek bilmiyorum kendim icin degilde kızım için neler goturmeliyim yardimci olurmusunuz

Bizde 10 aylik oglumla gittik gercekten zor oluyor biz sunlari goturmustuk..
Gunes kremi, sapka, atesolcer, ates dusurucu surup, tenteli bebek simidi, kavanoz mamalari, hipp in 10. Aydan itibaren icirilen bebek sutu var ondan aldik baya, termos, kolay hazirlanan mamalar, bol bol kiyafet ve bez, gunes sonrasi krem, kucuk bir su isiticisi...

bebek tirnak makasi, yara bandi, bebek gozlugu. sinek bocek ilaci. Elektrikli dalga yayan sinek savar, deterjan, dezenfekte jeli, bebek kasigi ,mama kutusu (meyve vesaire icin). su biberonu.

Ben tarhana gibi sicak suyla cabuk yapabiliceginiz corbalar oneririm. Veya bardak corbalari. Cocuk devamli mamadan bikarsa bir degisiklik olur.

bebegin yataginda yatarken kullandigi yastigi evdeki rahatligi olmasi icin. Uzerinde yatabilmesi icin minder tarzi rahat yumusak. Kucuk ventilator. O sicakta cadirda bebegin uyumakta zorluk cekebilir.

Bebegini rahat ettir ki sende rahat et.

Iyi tatiller

X