• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimle otele gitsem ?

Anne-birr

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
238
235
18
31
Arkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında

Yasadiklariniz kolay degil gercekten cok uzuldum durumunuza..
Ama sakin bir yere gitmeyin ufacik bebeginizle bu gece vakti!
Illa gidiliceksede ailenize gidin,hic bir yer kendi ailenizin yani kadar guvenli olamaz..
Hele sabaha ola hayir ola sakin kafayla bir dusunun once toparlayin kendinizi ne yapacaginiza karar verirsiniz..

Yasadiklariniz kolay degil gercekten cok uzuldum durumunuza..
Ama sakin bir yere gitmeyin ufacik bebeginizle bu gece vakti!
Illa gidiliceksede ailenize gidin,hic bir yer kendi ailenizin yani kadar guvenli olamaz..
Hele sabaha ola hayir ola sakin kafayla bir dusunun once toparlayin kendinizi ne yapacaginiza karar verirsiniz..
O kadar doldum ki ağlıyorum sinirimden hırsımdan bir gece bile ya 10dan önce gelmiyor hep tek başımayım anca ailem geliyor komsum falan da yok cok kötü hissediyorum kendimi

Bence otel fikri saçma ortada pek fazla bisey yokken konuyu buyutmus araya soğukluğı sokmus olursunuz konusarak sorunlarınızı halletmeniz en sağlıklısı

Otele gitmek pek iyi bir fikir gibi gelmedi bana

Sorunlarınızı konuşarak çözmeyi denediniz mı hiç
Cok cok cok denedim hep tamam sonra hiç bişey yok ve bunu çocuk var diye yapyr resmen biliyorum çünkü onla ilgilenmiyor musum hic biseye yardım etmez cocuga bakmaz ben duşa bile zor giriyorum adam keyif peşinde :(

Otele giderseniz oteller kimlik bildirimi yaptigi icin karakollara esinizin sizi bulmasi 1 saat filaan surer. Bosuna gitmeyin. Bence kapatin telinizi kapiyida kilitleyin acmayin. Yatin uyuyun. Çatlasın meraktan size ulasamayinca. Bak gor o kapiyi nasil kirip giriyor.nasil 3.5 atiyor size bir sey mi oldu acaba diye.

Otele giderseniz oteller kimlik bildirimi yaptigi icin karakollara esinizin sizi bulmasi 1 saat filaan surer. Bosuna gitmeyin. Bence kapatin telinizi kapiyida kilitleyin acmayin. Yatin uyuyun. Çatlasın meraktan size ulasamayinca. Bak gor o kapiyi nasil kirip giriyor.nasil 3.5 atiyor size bir sey mi oldu acaba diye.
Peki otele yerimi kimseye bildirmemesini söylesem de karakol onunla paylasr mi bunu ?

Arkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında
Sen küçücük bebekle nereye gidiyorsun?Kilitle kapıyı alma eve, o gitsin bu saate kadar gezdiği arkadaşları ile kalsın. Hadi haftada 1 gün takılırsın arkadaşların ile 12 ye kadar her gün olmaz ki :sinirli:

O kadar doldum ki ağlıyorum sinirimden hırsımdan bir gece bile ya 10dan önce gelmiyor hep tek başımayım anca ailem geliyor komsum falan da yok cok kötü hissediyorum kendimi
Anliyorum canim umursamaz dusuncesiz kocayla cok zor,ama diyorum bir konussaniz alsaniz karsiniza boyle davranma bizi gec saatlere kadar bekletmeye hakkin yok desen..ya sanki adam bekar hayati yasiyor..
Konusmada kar etmesse ailene anlatirsin durumu ama biraz zaman tani bakalim

Yaşadığınız şey gerçekten çok zor.. Bebekle tek başınıza otele gitmeyin boşverin bu fikri.. Başınıza bir şey gelse yapayalnız bebekle ne yapacaksınız.. Unutun bunu.. Eşinizi cezalandırmaksa amacınız ona haber vermeden gidebileceğiniz tek yer ailenizin yanı olur.. Bu durumdan biraz bahsedin.. Ve ailenize de söyleyin haber vermediğinizi maksadınızdan bahsedin..

Neden bu kadar doldunuz ki olur böyle şeyler çekip evden gidecek kadar bi problem göremedim.

Koymayın şu erkek milletini hayatınızın merkezine o yokmuş gibi davran sende küçücük çocukla otel köşelerinde ne işiniz var ?
Aslnda mesele onu merkeze koymam değil evlilik sorumlulugunu almyr insan bebegnu bile mi özlemez bebegim icin bile o kadar üzülüyorum ki yoksa tek olsam yemn ederim bir saniye hic bir seyi düşünmem

Yaşadığınız şey gerçekten çok zor.. Bebekle tek başınıza otele gitmeyin boşverin bu fikri.. Başınıza bir şey gelse yapayalnız bebekle ne yapacaksınız.. Unutun bunu.. Eşinizi cezalandırmaksa amacınız ona haber vermeden gidebileceğiniz tek yer ailenizin yanı olur.. Bu durumdan biraz bahsedin.. Ve ailenize de söyleyin haber vermediğinizi maksadınızdan bahsedin..
Galiba dedgniz gbi en mantklisi bu taksiyi arycaktm az önce ama sadce dedgniz aklma geldi ya bsy olsa bebeğimi nasl korurum ona bnm yaptgm her hangi biseyden bsy olsa ölürüm haklsnz en mantıklı olani ailemin yanı

Galiba dedgniz gbi en mantklisi bu taksiyi arycaktm az önce ama sadce dedgniz aklma geldi ya bsy olsa bebeğimi nasl korurum ona bnm yaptgm her hangi biseyden bsy olsa ölürüm haklsnz en mantıklı olani ailemin yanı
Kesinlikle en mantıklısı bu.. Yarın eşiniz işe gider gitmez ona hiç bahsetmeden gidin.. Bakalım ne yapacak merak edecek mi sizi? Siz de hiç aramayın onu.. O sizi arasın aramazsa da eve gittiğinde sizi göremeyince napacğaını çok merak ediyorum.. Şunu unutmayın siz çocuk doğurdunuz diye çantada keklik değilsiniz.. Restinizi çekebileceğinizi anlamalı..

Anliyorum canim umursamaz dusuncesiz kocayla cok zor,ama diyorum bir konussaniz alsaniz karsiniza boyle davranma bizi gec saatlere kadar bekletmeye hakkin yok desen..ya sanki adam bekar hayati yasiyor..
Konusmada kar etmesse ailene anlatirsin durumu ama biraz zaman tani bakalim
Çok konuştum ve elimden gelen herseyi yapyrum sabh kahvltsni yemegini temizligini kendime hep dikkat ederim cocuk var dye bir ayagmla kızımı sallarm elimle saclarmi dzlestrrm srf o cok seviyor dye ama yok konuşuyorum Özür diliyor yarn yine aynı arkadaslarnnda çoğu evli hemde ayni küçük çocukları var hepsi birlik oluyor böyle yapyorlar karılarndan cok birbirlerni grüyorlar

Canım bence senin tatile ihtiyacın var. Tek başına bebekle zor. Yanına al anneni çıkın gidin bir tatil beldesine kalın 15-20 gün rahatlarsin

Back
X