Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bebeğim için gidemedim onun emniyeti ve düzenini bozamadım :/Benim benegim 2 aylıkti esimle tartismistik ve arkqdasima gittim cokta pisman oldum cocugum hastalandi, eve tekrar döndüm cocugun rahatını bozmayın kendi meseleriniz icin olan onlara oluyo sonra, insallah duzelir aorunlariniz o dönemler hassas oluyorsunuz bende lohusalik valla sürdü 6-7 ay
Bu gece hepten azıttı bu saat oldu hala yok... ve ben korkuyorumama iyice düşündüm yarın ailemin yanına gidip bir kaç gün sakinlesicem sonra da böyle giderse bitmesi en hayırlısı bu saatte evini düşünmeyen yaratıkla ömürde geçmez :/
Bak saat gecenin 4 bucuğu orta da yok telefonu kapalı ona cok söyledim bebek artık seni tanıyor seni görünce mutlu oluyor diye onu bile umursamıyorCok ters tepebilir,
Polise gidip cocugumu aldi kacirdi dese ,fena bir durum olur,
O yuzden guzelce konus ya da kapiyi kitle eve alma ,
Al karsina acik ol hep boyle mi devam edeceksin gezmede tozmada ,burada seni bekleyen biur es bir evlat var de bakalim nolcak
Başka biri belki bunu da düşündüm ama hiç öyle hareketini görmedim gerçi adamı ne kadar görüyorum ki hiç ozenmiyor üstüne başına biz sevgiliykn mesela acayip özenir süslenirdi simdi de öyle biseyi olsa öyle yapar gibime geliyor hiç bişeyine dikkat etmiyor evdeyken teli nerde umrda olmuyor ama tabi ki yinede kesin emin olamamCanim seni uzmek istemiyorum ama bunun altinda birsey vardir, ama insallah dusundugum gibi degilir. Konusmayı denesen yarın sakın kafayla
Bak saat gecenin 4 bucuğu orta da yok telefonu kapalı ona cok söyledim bebek artık seni tanıyor seni görünce mutlu oluyor diye onu bile umursamıyor
Benim esimde cok ilgisizdi onlar bizim gibi degil bir yasına gıtınce alıstı, telefonu kapali olması rahatsız edilmek istemiyo ya basınıza birsey gelse
Başka biri belki bunu da düşündüm ama hiç öyle hareketini görmedim gerçi adamı ne kadar görüyorum ki hiç ozenmiyor üstüne başına biz sevgiliykn mesela acayip özenir süslenirdi simdi de öyle biseyi olsa öyle yapar gibime geliyor hiç bişeyine dikkat etmiyor evdeyken teli nerde umrda olmuyor ama tabi ki yinede kesin emin olamam![]()
+1 Kesinlikle katılıyorum bence de tek yolu bu. Kendiliğinden düzelir falan diye bekleme kaç kere konuşmuşsun da zaten. Bir şey yapmazsan bu böyle devam ederOoo iyi bi cinnet geçirmenin zamanı gelmiş.
Bugün kapıyı kilitle telefonunu da sessize al uyu.
Kaçta gelirse gelsin, nerde kaç saat beklerse beklesin, ama o eve giremesin. Telefonunu da açma ararsa.
Ertesi gün de bebeğini al ailene git, ona da mesaj at "sana arkadaşlarınla olan evliliğinde mutluluklar, biz artık yokuz." yaz.
Adam olmaya karar verir de gelip seninle sorunlarını çözer, seni alır evinize götürürse ne ala.
Yok çaba göstermezse bi süre bekledikten sonra boşan gitsin.
Görünüşe bakılırsa soyadı dışında verdiği bi şey yok zaten.
Bu arada bu adam çalışmıyor mu? İşi gücü yok mu? Bu saate kadar dışarda gezen insan sabah nasıl işe gidebiliyor?
Arkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında
Keşke böyle bi adamı baba yapmasaydın canım.durumun çok zor.annesi babası filan yokmu onlarla konuşsan anlatsan.Cok cok cok denedim hep tamam sonra hiç bişey yok ve bunu çocuk var diye yapyr resmen biliyorum çünkü onla ilgilenmiyor musum hic biseye yardım etmez cocuga bakmaz ben duşa bile zor giriyorum adam keyif peşinde![]()
Aynen bizim de öyle neler desem de boş iyi de konussam kötü de boş ve hala gelmedi merak ediyorum yüzüme nasıl bakacak ne diyecek Allahm sen yardmcmz ol zaten o melek olmasa bir saniye katlanmam böyle bir şeye ama kuzum daha küçükCanım bu problem yeni bebeğin olduğu ailelerde öyle çok ki en efendi erkek bile çocuk olduktan sonra karısına ve çocuğuna hiç muamelesi yapıyor.Birden evdeki kadını,çocuğu manen yapayalnız bırakıyor,umursamıyor.
1,5 yaşında bebeğim var ve 1,5 senedir aynı sorunla uğraşıyorum.Evde adam yerine konulmamak,konuşmaların,kendini anlatmaya çalışmanın yetersiz kalması da cabası.Evde çocukla akşama kadar perişan oluyoruz,bir de kocanın böyle sorumsuzca davranması insanı kahrediyor.Maalesef benim hiçbir uyarım ve hatta tehtidim bir işe yaramadı.
Bence otele gitme canım.Bebeğinle otel köşelerinde siz perişan olursunuz.Hijyen yok,bebeğin bütün düzeni evde.Eşini cezalandırmak isterken dolaylı yoldan kendiniz de sıkıntı çekmeyin.Eğer aklı başında bir ailen varsa eşine sağlam bir ayar çeksin.Annen gelsin sana yardımcı olmak için.Olmazsa bir süreliğine sen ailene git.Böyle terbiyesizler ve sorumsuzlar ne fedakar bir eşi ne de cennet kokulu bir meleği hak etmiyorlar ama yapacak başka bir şey yok.
Hala gelmedi mi cok üzüldüm konunaAynen bizim de öyle neler desem de boş iyi de konussam kötü de boş ve hala gelmedi merak ediyorum yüzüme nasıl bakacak ne diyecek Allahm sen yardmcmz ol zaten o melek olmasa bir saniye katlanmam böyle bir şeye ama kuzum daha küçük![]()
Küs bence, gönül koy. Otele gitme zor olabilir bebekle. Kısasa kısas yapmak için artık çok geç, tek başına değilsin. Bir sorumluluğun daha var. Otellerde farklı insanlar kalıyor, bebeğin mikrop kapmasın oralarda.Arkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında
ben olsam esımle konsuur artık onun evlı bır adam oldugu ve sorumlulukları oldugunu hatırlatırdım ebnım esım bır gece oyle cıkmaya kalktı dısarı gecenın bır yarısı gıyındı ettı bende susarmıyım actım agzımı yumdum gozumu sonra ne mı oldu???? gıtmesı ıle gelmesı bır oldu sadece bakkala kadar gıdebıldı egerkı gıdecegım dedıgı yere arkadaslarının yanı ve bıze yaklasık yarım saat arac mesafesı bır yer gıtse ıdı o aksam bızım evlılıgımız bıterdı ....Arkadaşlar eşim eve hep çok geç geliyor 12den önce gelmez çünkü arkadaşlarıyla falan takılıyor benimse daha yeni 4 aylık kuzum var biraz önce aradım teli kapalı arkasindan aradı arkadaslarlayim merak etme diyo bende nerdesin diye ısrarla sordum evden bir saat uzaklikta arabayla ama biyerdeymis o kadar oturdu ki içime ben evde ev isi coluk cocuk ugrasiyim beyfendi keyif yapsin revami ? Bende diyorum gtsem otele bi kac gün kalsam bebegimle nasıl olur sacma mı gidicek kimsem yok bebegmle aileme de demek istemiyorum ya da bebegimle gtmk kimsenn yanna istemiyorum eşime demeden gdcem arasn dursun belki akllanr dye ama korkuyorum da bebegm oldugu icin ne yapsam gdcegm otel bilindik temiz biyer aslında