Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Otele giderseniz oteller kimlik bildirimi yaptigi icin karakollara esinizin sizi bulmasi 1 saat filaan surer. Bosuna gitmeyin. Bence kapatin telinizi kapiyida kilitleyin acmayin. Yatin uyuyun. Çatlasın meraktan size ulasamayinca. Bak gor o kapiyi nasil kirip giriyor.nasil 3.5 atiyor size bir sey mi oldu acaba diye.
İnşallah bende herkese derdim başıma geldi hayat şuan zaten tek düşündüğüm bebeğim annemdeyim inşallah hakkmzda hayırlısı olurBen o yuzden diyorum evliliginiz oturmadan cocuk yapmayın diye sonra kızıyorlar ama olan cocuklara oluyor.Boyle adama cocuk mu yapılır ya bi de 4 aylikmis daha.Bana gel başımın üstünde yerin var ama uzaklasmak çözüm değil adami yola getirmek lazım.Nasil dersen iste onu bilemiyorum Insallah düzelir demekten baska care yok
hic bir konuyu bukadar merakla takip etmedim ben. suanda esin nerede?geldi mi?sen ne yaptin??? baban abin de geliyordu hani onlara n oldu??? en onemlisi Esine ne oldu???İnşallah bende herkese derdim başıma geldi hayat şuan zaten tek düşündüğüm bebeğim annemdeyim inşallah hakkmzda hayırlısı olur![]()
Canım inanma asla yalan söylüyor 24 saat olmuş sanırım ne halt eder insan bunca saat sonuna kadar araştır düş üstüne ki ilerde bir daha yapmasın inşallah sonuç kötü çıkmaz rabbim yardımcin olsunYazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim annem yanmda ama esim olck hayvan dha gelmedi telefonu kapalydi bi kere aradım açmadı daha da aramadim büyük ihtimal annemlerle gdicem bi kac gün evde durcaz snra gdicez dua edin bana hersey daha zor olmasın ben ve bebeğim için![]()
Dünden beri hiç eve gelmedi mi? Alla alla o kadar içiyor ediyor, bi dus almayada mi gelmedi... eşinin ailesi var mi biliyorlar mı durumu?Yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim annem yanmda ama esim olck hayvan dha gelmedi telefonu kapalydi bi kere aradım açmadı daha da aramadim büyük ihtimal annemlerle gdicem bi kac gün evde durcaz snra gdicez dua edin bana hersey daha zor olmasın ben ve bebeğim için![]()
İnşallah bende herkese derdim başıma geldi hayat şuan zaten tek düşündüğüm bebeğim annemdeyim inşallah hakkmzda hayırlısı olur![]()
Acaba bir gelişme varmı? Merak ediyoruzYazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim annem yanmda ama esim olck hayvan dha gelmedi telefonu kapalydi bi kere aradım açmadı daha da aramadim büyük ihtimal annemlerle gdicem bi kac gün evde durcaz snra gdicez dua edin bana hersey daha zor olmasın ben ve bebeğim için![]()
eee şimdi nasılsınızArkadaşlar annemdeyim dediğim gibi bugün eşim geldi özürler diledi ayaklarma kapandı yapmycagm bdha diye annem bbam abim konuştu söz verdi herkese bende bebeğim için mecbur dönüyorum evime birazdan eve gideceğiz merak eden herkese teşekkür ederim sizin yorumlwrnz bile o kadar iyi geldi ki inşallah iyi olur bundan sonra tutar sözünü ama ona da dedim bir kere bile olursa bu sefer biter diye annemlerde dedi bidaha yap sana bırakmam asla kzmla yavrusunu pismam oldu baya ağladı falan bakalım inşallah birgün de mutluluktan konu açarım inşallah
Konu sahibini rahatsiz etmesek gece gece :))eee şimdi nasılsınız
İnş mutlu olurlar darısı başımaKonu sahibini rahatsiz etmesek gece gece :))
İnşallah ders çıkarır ve mutlu olursunuz
İnşallah dersini almıştır canım.bidaha böyle bişey yaşamazsın.Arkadaşlar annemdeyim dediğim gibi bugün eşim geldi özürler diledi ayaklarma kapandı yapmycagm bdha diye annem bbam abim konuştu söz verdi herkese bende bebeğim için mecbur dönüyorum evime birazdan eve gideceğiz merak eden herkese teşekkür ederim sizin yorumlwrnz bile o kadar iyi geldi ki inşallah iyi olur bundan sonra tutar sözünü ama ona da dedim bir kere bile olursa bu sefer biter diye annemlerde dedi bidaha yap sana bırakmam asla kzmla yavrusunu pismam oldu baya ağladı falan bakalım inşallah birgün de mutluluktan konu açarım inşallah
Cok cok cok denedim hep tamam sonra hiç bişey yok ve bunu çocuk var diye yapyr resmen biliyorum çünkü onla ilgilenmiyor musum hic biseye yardım etmez cocuga bakmaz ben duşa bile zor giriyorum adam keyif peşinde![]()
O kadar doldum ki ağlıyorum sinirimden hırsımdan bir gece bile ya 10dan önce gelmiyor hep tek başımayım anca ailem geliyor komsum falan da yok cok kötü hissediyorum kendimi
Arkadaşlar annemdeyim dediğim gibi bugün eşim geldi özürler diledi ayaklarma kapandı yapmycagm bdha diye annem bbam abim konuştu söz verdi herkese bende bebeğim için mecbur dönüyorum evime birazdan eve gideceğiz merak eden herkese teşekkür ederim sizin yorumlwrnz bile o kadar iyi geldi ki inşallah iyi olur bundan sonra tutar sözünü ama ona da dedim bir kere bile olursa bu sefer biter diye annemlerde dedi bidaha yap sana bırakmam asla kzmla yavrusunu pismam oldu baya ağladı falan bakalım inşallah birgün de mutluluktan konu açarım inşallah
Şimdi biraz soğuk davranyrum ama her frsatta Özür diliyor bütün gece bi kere sarıl nolur dedi durdu haket ondan sonra dedim sabah ta aynı şekilde ama o da biliyor bebeğim olmasa asla bunu kabul etmiycegimi kendimi affettiricem unutturcam bu günleri diyor dedim hic bişeyi unutmam ama bundan sonra iş sende dedim bir daha olursa bakmam arkama emin ol dedim bir de ben belki sadece icmemissindir baska haltlar da yemissindir dedim asla öyle bişey düşünme dedi kuran-i aldi geldi bunun üstüne yemn edrim ki öyle dsndgn gbi bsy asla yapmadm sana yapmam falan dedi smdilik boyle bakicam gerçekten bir kere daha yaparsa inceldgi yerden koparcam bir kere üzülürüm bkarm yoluma ondan sonraeee şimdi nasılsınız