Evet bende hep bunu savunurum evlilikler mecburiyetten degil istenildgi icin devam etmeli ama malesef suan onu yapamyrum zaten bna da en çok o dokunuyor masum melek korumaya kollamaya sevgiye herseye muhtac bebegmizi merak etmemesi ama anneme geldgnde kızım abimdeydi onlardan Allah bin kere razı olsun sallıyordu ayagnda onu dayısı işte eşim gelince kucagna aldı nasıl agladi yavrum sanki o da bba bunu nasıl yaptn bize der gbi geri abim aldı sustu zaten o zaman ona sadece öyle bi baktm ki bin lafa bedel ama bu olayda sunu anladm ki insann ailesinin yannda destek olması o kadar önemli kymetli birseymis ki anlatamam ben ordayım dye bbam erkendn klms sevdgm ne varsa alms kardesm annem khvltyi herseyi hazrladi elimi bseye srdrmediler durup durup gelip sarldlar bize sen lazmsn yavrun için iyi ol skma canni biz hep yanndayz dye onun tarafı da dkkani acmaynca aradlar çünkü küsüm onlarla konusmyrum ve akllarnca beni suçlu yapcaklar basna bsy mi geldi senn nye habern yok bilmem ne sanki ben adama git gez dedim ve bir kere bile bebek nasıl naptn dye sormadlar