Bebeğimm

sarra13

Ahmet Arhan'ım <3 Annesinin minik oğlu<3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
2.952
2.273
48
35
Bundan bir kaç hafta önce çok kararsız kaldığımı babasız bir çocuk doğuramayacağımı düşünüp bir konu açmıştım burada.

Hem bir parçanız hissedip onu kaybetmekten deli gibi korkup,ben bunun altından kalkamam diye keşke olmasaydı dediğiniz oldu mu hiç bilmiyorum, benim oldu..

3-4 gün öncesine kadar aldırıp ona da bana da hayatı kolaylaştırıcam demeye çalışırken,iki gündür o kadar yatarken bile sancı çekiyorum ki bugün bişey mi oldu korkusundan doktor doktor gezdim resmen yarını bekleyemedim.

Bugün onun kalp atışını ilk kez.duyunca görünce kabul etmek istemesem de anne olduğumu hissettim.Benim aldırsam mı dediğim çocuk kesede minicik ve çok sağlıklı. Ultrason resmi bile ağlatıyor şimdi yarımsaattir beni.Onu aldırmayı düşündüğüm için kendimden utandım.

Bana aldırma bu çocuğu istediğin belli diyen üyeler olmuştu hatta herkes nerdeyse aldırma istiyorsun sen demişti,hepinize tek tek Teşekkür ederim.kendimi sorgulamasam belki hiç onun atan kalbini duyamadan hata yapacaktım.

Hala nasıl ne yapıcam bilmiyorum ama duyduktan sonra o güzel kalbini durduramam.Hepinize Teşekkür ederim düşünmemi sağladınız.
Allah herkese bir can nasip etsin..

Allah yardimcin olsun.
Olumden baska her seye care var bu hayatta.
Yavruna saril, Allaha sigin.
Elbet bir cikar yol cikacaktir karsina.

Melegın bu zamana kadar yasayamadıgın ve yasayamayacagın tum guzellıklerı tattıracak.. gercek ask, mutluluk, huzur nedır dıye soran oldugunda suphesız evladım dıyeceksın.. dogdugu zaman buraya yenı bır konu acıp ne kadar mutlu oldugunu bızlerle paylasacagın zaman olacak.

Önceki konunuzu bilmiyorum ama en doğrusunu yapmışsınız. Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın. İnşallah size güzellikler getirsin.

Melegın bu zamana kadar yasayamadıgın ve yasayamayacagın tum guzellıklerı tattıracak.. gercek ask, mutluluk, huzur nedır dıye soran oldugunda suphesız evladım dıyeceksın.. dogdugu zaman buraya yenı bır konu acıp ne kadar mutlu oldugunu bızlerle paylasacagın zaman olacak.

Inşallah kalp atışını duyunca bile gözlerim doldum pişmanlık duydum

Bebeğiniz tüm zorluklara rağmen ilerde sizin en yakın arkadaşınız olacak. Umarım sağlıkla kucağınıza alısınız. Hayırlı bir evladınız olur.

Bebeğiniz tüm zorluklara rağmen ilerde sizin en yakın arkadaşınız olacak. Umarım sağlıkla kucağınıza alısınız. Hayırlı bir evladınız olur.

Çok sağolun inşallah

Konunuzu bilmiyorum ama bebeğinizi aldırmadığınız için mutlu olduğumu söylemek istedim.

Size en iyi yoldaş, hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur, yalnızsanız...
Mis kokulu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Back
X