bebeğimmm kafası önden gidiyor :( :(

hammur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
6
0
36
38
mrb arkadaşlar 31 haftalık hamileyim doktor kontrolünde bebeğimin kafa yapısının 3 hafta önde olduğunu ve iri bir bebek olacağını söyledi kilomuz şuan da 1800 gr. var mı böyle bir durumda olan .....

mrb arkadaşlar 31 haftalık hamileyim doktor kontrolünde bebeğimin kafa yapısının 3 hafta önde olduğunu ve iri bir bebek olacağını söyledi kilomuz şuan da 1800 gr. var mı böyle bir durumda olan .....
Canim ben daha yolun basindayim o Haftalara gelmedim henüz herhangi bi bilgim yok ama doktor ne dedi risklimiymis yoksa olabilecek bişey mi ?

herhangi bir riskten bahsetmedi mmlik bir durum olduğunu söyledi son aya kadar beklememizi söyledi sadece normal doğumun riskli olduğunu söyledi ...

Gelişimi hızlı demekki canım ya. Bence sonradan düzelir kafanı takma. Zaten ultrasonlarda kafa hep büyük görünüyor. Demekki son aylarda değişiyor diye tahmin ediyorum.

hııcc canını sıkma ırı bebek olursa sezeryan da olabılecegının yerını yapmıs doktor
ultrasonda yanılma payıda oluyor kotu bırsey degıl korkma
gebelık sekerın varmıydı oda bebekte ırılık yapıyor da

çıkmıştı gebelik şekerim ama hamileliğimden beri 200-300 gr önden gidiyorduk :) :) kafa yapısı büyük deyince ister istemez takılıo insan...herşey Allah tan gelenin her türlüsüne razıyım canım....
yeğenimi severdim koca kafalı diye :) :) :)

ırılıgı gebelık sekerınden merak etme bebısın saglıklı sıhhatlı dogcak :)
ultrasonda 200-300 gram eksı - artı yanılma payıda var

bıde doktorlar bıraz dusuncesız konusabılıyor mesela benım renklı ultrason zamanım da 2 hafta once ultrason doktoru bebegımın dogması ıhtımal kılo ıcın 3500 gıbı dogar cok ufak bebek olcak dedı !!!
bende uzuldum yawrumu ıyı besleyemedım dıye 3500 kucukmus dedım ne bılım ben kılosu kac olmalı

herkes guldu bana 3500 mu ufakmıs saclamamıs doktor abartmıslar dedıler netdede arastırdım asla ufak degılmıs mesela...
yanı sen ıcını rahat tut ...

Normal bir bebeğin doğum kilosu 3.600dur zaten. Küçük degilki..Dr. İlginçmiş..moral bozmaya yer arıyor bazıları..

Üzülme arkadaşım bebeklerin son aylara kadar kafa yapısı büyük olur zaten..bir skinti yoktur belki sezaryen olursun o kadar yanı..

kilosu bence iyi benimki de 1822 gr. kafasının önden gitmesini takma kafaya sorun çıkmıyor canım örneklerine çok rastladım :))

Bnm bebeğim şuan 58gunluk ,bizimde kafa çapı 2hafta ondeydı ,karın çapı 2hafta geride falan filan ,dr 34.haftada dediki bu bebiş 38den sonra gelirse sezeryan olursun çundu kafa çapı onden gidiyor ,rahmını yırtar riskli dedi ...,allahtan bnm kızım 37.haftada doğdu şükür :)normal doğum yaptım ,kafa sı gayet normaldi bişiy olmadı ,endişelenecek bişiy değil ,sadece normal doğumu zorlaştırıyor bu durum :)bu arada kızım halen koca kafalı :))

bana da 38 haftayken senin bebeğin kafa çapı 42 haftalık olur zor doğurursun dedi :) :) rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini canım .... darısı bana inşallah :) şimdiden koca kafalım dio sevmeye başladık biz :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…