bebekle evcilik oynamak isteyen buyukler bidaha doğursun kendi bebeğine isterse kurufasulye yedırsın, malum gazı cıkar rahatlar bebek... supanekeee,, izin vermeyın arkadaşm, ogrenmişler ben 3 cocuk buyuttum hani birşeyi mi var diye, hepmz defoluyuz haberleri yok, banada emziği batır bal a, batır tahıne pekmeze, oohhh allah bılır ben ne olacam,, tahta gibi kundaga sar, tahta oldu koca bir nesil, tamam tabıkı tecrubelıler ama sahıplenmelerıne ızın verme, hangı cagdayız, doktoru var, internetı var,kitabı var,, onların zamanında ne vardı??? yıne onlar gibi ben 10 bebe buyuttum diyen buyukler... ya bukadar cahılce sahıplenen buyuklere sinir oluyorum, sizde izin vermeyın, bebek sahbı olacak olgnluga gelmişsinz, valla sonra dizlernzi döversiniz, bir bozulurlar, iki bozulurlar sonra susarlar , ay inanamıyorum hala minicik şey biskvi nası yer estfrllahh.. 2 kere kızarlar size en fazla, snra bırakırlar gör bak. ben doktora göre hareket etmek istiyorum , içime sinmiyor deyin, kusura bakmayın deyin, hatta ustune birde TİŞİKKİR EDERİM deyin.