Merhaba dostlar :)
Ben uzun bi süredir çalışıyorum doğum yaptım bebeğim 3.5 aylık şu an evden çalışıyorum 6 aylık olana kadar izindeyim. Ama sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum başta bebeğimi kaynanama bırakırım diyordum fakat şimdi anne olup o duyguyu tadınca bırakmak istemiyorum. Annemin evi çok uzak her gün götürüp getiremem. Kaynanam da iyi güzel bakar ama 7 görümcesi 8 kardeşi var her birinin 3-4 çocuğu kaynanama giren çıkan belli değil kendisi de çıkar gider misafirliklere sürekli. E bu durumda kızım ellerinde harap olsun istemiyorum kaynanam misafiri gelse yemeğe işe dalacak kızım ortalıkta gidip gelecek E birde onun yetiştirmesiyle alışacak kaynanam nasıl gösterirse öyle öğrenecek ve bende bunu istemiyorum kızımı kendi eğitimimle büyütmek istiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız çalışmadan da duramıyorum çok seviyorum

[/QUOT
Konu başlığını çalışan bir anne olarak hiç sevmedim. Yazmak istediginizi yanlış ifade ettiğinizi düşünerek;
1- Maddi olarak zorlanmayacaksaniz 2-3 sene siz bakabilirsiniz.
2- Maddi olarak zorlanacaksaniz düzgün bir bakıcı bulun, eviniz gelsin. Kayinvalidenin evi çok uygun değil bu durumda.