- Konu Sahibi besteozel5
:smiley-cool:Arkadailar böyle bir durum olduğunda erken doğum mu oluyor ya da bebek iri olaacağı için sezeryan mı olacak yaşayan arkadaşiar yardım edebilir misiniz teşekkürler şimdiden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erken doğum problemi olmadı. ablamın şöyle bi sorunu oldu onunda bebeğin kilosuyla ilgisi yoktu. normal doğum istedi ve öyle hazırlandı. kasılmaları vardı ama sancı yoktu açılma yoktu. bebeğin suyuda azalmaya başlamıştı 39. haftaya kadar bekledi.mecburen sezeryan oldu.iyikide olmuş..rahimde toparlanma sorunu vardı eğer olmasaydı normalde doğurabilirdi.hakkınızda hayırlısı..peki erken doğum problemi olmadı değil miii
erken doğum problemi olmadı. ablamın şöyle bi sorunu oldu onunda bebeğin kilosuyla ilgisi yoktu. normal doğum istedi ve öyle hazırlandı. kasılmaları vardı ama sancı yoktu açılma yoktu. bebeğin suyuda azalmaya başlamıştı 39. haftaya kadar bekledi.mecburen sezeryan oldu.iyikide olmuş..rahimde toparlanma sorunu vardı eğer olmasaydı normalde doğurabilirdi.hakkınızda hayırlısı..
canım emin ol bu bi sorun değil.allah başka dert vermesin. kilosu bi hafta geriden gelmesindense bi hafta önden gitsin. maşşalah onaçok yteşekkürler cidden çok meraklandım ben bu konuda yaa:)))
benim bebeğimde 1 hafta önde gidiyordu. 38. haftada sezeryanla doğum yaptım.
inşallah sende sağlıcakla doğurursun...
:smiley-cool:Arkadailar böyle bir durum olduğunda erken doğum mu oluyor ya da bebek iri olaacağı için sezeryan mı olacak yaşayan arkadaşiar yardım edebilir misiniz teşekkürler şimdiden
canım ben şimdi 2.bebeğimi bekliyorum.ilk bebeğimde 6.aydan itibaren doktorum hep 2 hafta önde gelişimi diyordu ve doktorun SAT a göre verdiği doğum tarihinden tam 2 hafta önce doğdu yani 37+5 de doğdu 3.800 gr dı.tosun gibiydi.yani olsa olsa 1- 2 hafta önce doğar rahat ol.