- Konu Sahibi besteozel5
arkadaşlar benimd ende gidiyomuş bir hafta iri bebek dedi ama son haftalarda nasıl olur bilmem 22+4 haftalık 600 gr dedi nasıl doğum olur bilmem hayırlısı olsun artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar bende 35+4 günlük hamileyim benimkide iki hafta büyük çıkıyor.bakalım ne zaman doğacak iki gün sonra kontrolüm var bu ikinci çocuğum birincidede hep iki hafta önde giderdi tam 37 haftalıkken doğum yaptım bunuda haftaya bekliyorum bakalım buda 37de gelecekmi zaten araştırdığıma göre ilk doğumunu erken yapanlar diğerlerindede erken yapabiliyormuş .sonucu burdan yazarım.ALLAH herkese kolay doğumlar nasip etsin sağsağlim bebeklerimize kavuşalım.
:smiley-cool:Arkadailar böyle bir durum olduğunda erken doğum mu oluyor ya da bebek iri olaacağı için sezeryan mı olacak yaşayan arkadaşiar yardım edebilir misiniz teşekkürler şimdiden
benim doktorum da bugün bebeğin 12+5 te dedi,benim hesabıma göre de daha 12-2 idi:) bi hafta önden gidiyor sanırım ama allah sağlıklı doğurmayı kısmet etsin, yeter ki ileride gitsin sorun yok:)
burdaki hamilelik takvimine göre 41 mm olması gerekirken, benimki şuanda 62 mm :) ben ne doğuracağım bilemiyorum:)
o kadar fark etmemesi gerekir baştan popoya ölçüm değeri mi 62 mm?
bilemiyorum ki ultrasonda yazan bu ....