• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin 2 gün önden gelmesi

Floydblack

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
942
369
53
Merhaba kızlar 15 eylülde transferim gercekleşti allaha sukır pozitifi gördüm carsamba günü kontrolüm vardı kese göründü 5+3 haftasıyla uyumlu dedi doktorum. Bugun sancım olunca acile gittim orada doktor baktı 6+2 hersey iyi haftasıyla uyumlu dedi normalde 6+0 olmam gerekşyor benim kafam karıstı bu neden olur böyle bir şey yasayan varmı

Her zaman günü gününe tutmaz bazı zaman 3 4 gün geriden gelir bazen 1 hafta ileriden gider ona asla takilmayin

Her zaman günü gününe tutmaz bazı zaman 3 4 gün geriden gelir bazen 1 hafta ileriden gider ona asla takilmayin
Cok tesekkur ederim zor emekler ile pozitif görğnce en ufak bir şeyde neden diye soruyoruz

Benim bebeğim de boy ve kg olarak öndeydi mesela ama bir sorun olmadı. En ufak şeyleri böyle kafanıza takarsanız işiniz var. Biraz rahatlayın. Hamileliğin tadını çıkarın.

Cok tesekkur ederim zor emekler ile pozitif görğnce en ufak bir şeyde neden diye soruyoruz
Bende geçtim o zorlu yoldan bilirim 🥲 söyle bi tavsiye vereyim daha coook uzun yol var ve dum duz bi yolda olmayabilir. Daima doktorunuza güvenin. Olumsuz durum olursa başka doktora gidin. Doktor gayet iyi normal dediği şeyleri hiç irdelemeyin

Ilerideki haftalarda 2 3 hafta önden gittiği bile oldu benim bebenin tüp bebek değildi ama normal bu. 🍀

Ilerideki haftalarda 2 3 hafta önden gittiği bile oldu benim bebenin tüp bebek değildi ama normal bu. 🍀
Gec yumurtlama döllenme olabiliyor normal gebeliklerde tüp bebekte günü belli olunca korktum acıkcası

Benim bebeğim de boy ve kg olarak öndeydi mesela ama bir sorun olmadı. En ufak şeyleri böyle kafanıza takarsanız işiniz var. Biraz rahatlayın. Hamileliğin tadını çıkarın.
evet fazlasıyla işim var

Bende geçtim o zorlu yoldan bilirim 🥲 söyle bi tavsiye vereyim daha coook uzun yol var ve dum duz bi yolda olmayabilir. Daima doktorunuza güvenin. Olumsuz durum olursa başka doktora gidin. Doktor gayet iyi normal dediği şeyleri hiç irdelemeyin
Çok haklsıın canım

Gec yumurtlama döllenme olabiliyor normal gebeliklerde tüp bebekte günü belli olunca korktum acıkcası
Tup bebekte transfer günü belli ama o gün mü tutundu yoksa 3 gün sonra mı tutundu o belli olmuyo. Sen takvimi takip et ama daima ultrason boyutuna göre değerlendirme yap. Adı üstünde takvim. Bebek olması gereken şekilde gelişsin sağlıklı olsun doktor baktığında sorun görmesin olumlu yorum yapsın sen kulağını doktora ver.

Back
X