Ben bu resimden hiçbir şey anlamadım bebek ters duruyormuş çenesinden doğru çekmiş bakıyorum bakıyorum anlamıyorum
Ay anlamıyorum yaa çeviriyorum yokk ağzı kocaman gibi
Enteresan bi resim vermiş Dr yarım çekmişhayır gözleri gözükmüyor, burnunun yarısına kadar sanırım ya da ucu gözüküyor burnunun
Enteresan bi resim vermiş Dr yarım çekmiş
Anladım canım yaa inşallah öyledir diğer türlü bi tuhaf görünüyofoto ters canım düzeltince anlarsın burundan aşağısı var zaten gözler çıkmamış..
Bebek kafasını daracık yere sokmuş ters duruyormuş çenesinden aşağı doğru çektim dedi ağzını açıp kapatıyodu su içiyor dedi ordada bişey anlamadım zatenbelki bebek yüzünü gizlemiştir doktorda yakaladıysa anlık çekmiştir. bir dahaki gidişinizde sorun neden bu şekilde diye doktorunuz size açıklama yapacaktır
Bebek kafasını daracık yere sokmuş ters duruyormuş çenesinden aşağı doğru çektim dedi ağzını açıp kapatıyodu su içiyor dedi ordada bişey anlamadım zaten
Çok saol canım yaa annelik işte kaç saattir bişeyler görmeye çalışıyorum başım ağrıdı aklıma kötü şeyler geldi ablamda sen ters bakıyorsun resme dedi amk inanmamıştım tam terside bakınca çok kötü görünüyoo zaman endişeleneceğiniz bir durum yok gayet şeker gözüküyor burdan bebişiniz
Amann hiç sorma insanı hasta ediyolar vallaAy senin bebişi görünce benim aptal bi Dr bebeğin bacak resmini vermiş. Yanlış anlaşılmasın tek bacak bacak arası değil. Allahım bakıyorum bakıyorum be olduğunu anlamıyorum. Boyunu ölçerken bacağının resminize vermiş sağolsun sorunca aaa sana sadece onu mu vermişim dsdi :)
Bi hayırlıca doğsalardı bebişlerAmann hiç sorma insanı hasta ediyolar valla
Ya ama baksana resme bi tuhaf değil mi srncedeBi hayırlıca doğsalardı bebişler
Ben baktım bişey anlamadımYa ama baksana resme bi tuhaf değil mi srncede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?